Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Tri dana koja slede jednom znaku nece biti laki!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Tri dana koja slede jednom znaku nece biti laki!

2023-04-22 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce jedan znak  naredna tri dana pamtiti po lepim stvarima.

 

 OVAN

Nedelju cete pamtiti po tome sto cete dobiti vesti na koje ste cekali tokom celog aprila.Moze se reci da ce konacno sve doci na svoje, i da cete uspeti da dodjete do svog cilja. Ovo bi mogli biti dani kada zaista sve dolazi na svoje.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da cete naredne dane pamtiti po lepim stvarima. Vi ste znak kojem ce sve krenuti na bolje i koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu masta. Imajte na umu da ne treba da krijete svoje emocije. Ako vam je do nekoga stalo onda ta osoba treba to i da zna.

 

 BLIZANCI

Morate da znate ko je osoba koja prema vama oseca jake emocije, ali i sta je ono sto vi zelite i osecate.  Jedan lav je  uz vas i voli vas svim srcem,a sve ostalo je samo na vama. Svakako da ne bi ste trebali da mu dajete laznu nadu ako niste spremni da imate vise sa njim.

 

 RAK

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da ono sto imate sa njim jeste ono pravo. Rodjeni ste u istom znaku, odlicno znate sta je ono sto ono drugom treba. Sreca moze da vas prati.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama sledi sjajan period za emocije i nema nimalo sumnje u to. Bice ovo dani kada ce sreca pokucati na vasa vrata i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je voljen i da je dobio sve ono o cemu je mastao. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2