Tokom naredna dva dana, ovim znacima sledi raskid, slomljeno srce i velika tuga!

Tokom naredna dva dana, ovim znacima sledi raskid, slomljeno srce i velika tuga!

2023-05-04 0 By Admin

 Nazalost, pred vama je horoskop koji ce ovim znacima doneti lose vesti…

 

VAGA

Vi ste znak koji ce tokom naredna dva dana jako patiti. Moramo da kazemo da vi niste ni u kom slucaju zasluzili sve to. Kao da, nazalost, vecito ispastate za greske koje je napravio neko drugi.

Naredna dva dana donose promene i doci ce do toga da vi vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Jako je vazno da budete jaki i da imate na umu da posle svake kise dodje Sunce. To je ono sto moramo reci,  kako bi ste u sebi nasli snage da izdrzite period koji je sada pred vama.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da ce doci do toga da vas izda voljena osoba, ako ste sada u vezi. Imajte  na umu da nista nije do vas i da vi niste krivi. Da ne mozete uraditi nista kako bi ste to sprecili i da ste vi za svoju voljenu osobu uradili sve sto ste mogli da uradite. Prosto je sve do nje jer ona nije naucila da ceni neciju ljubav. Istina je da ce vam slomiti srce i da cete u danima koji su sada pred nama patiti kao nikada ranije…  No, imajte na umu da posle svake kise dodje sunce, i da ce tako biti i kada ste vi u pitanju…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2