Tokom maja,ovim znacima sledi promena na polju ljubavi:Jedan ce biti presrecan,drugi ocajan!

Tokom maja,ovim znacima sledi promena na polju ljubavi:Jedan ce biti presrecan,drugi ocajan!

2023-05-06 0 By Admin

 Poceo je mesec maj. Za svakoga od nas postoje srodne duse, ali i dobri i losi periodi. Evo kome ce naredni period doneti promene.

 

 OVAN

Vi ste znak kojem tokom maja nece biti lako. Jednostavno ce doci do toga da otvorite oci i da shvatite da osoba do koje vam je stalo vise nije sama. Da je ona neko ko ima stav i ko ume i zna da se izbori za ono sto zeli. Ali, vi ste sami krivi sto sada patite. Imali ste ljubav, imali ste srecu, imali ste nekoga ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje.

Vi ste imali osobu koja vas je volela i sami ste krivi sto ona vise nije pored vas. Ne postoji mogucnost da je vratite u svoj zivot. Ne, jer je ona neko ko je previse dugo cekao na promene. Da je ona neko ko se previse trudio oko vas, ko je predugo cekao promene, ko se nadao da je vi volite… Da cete biti u stanju da joj uzvratite emociju na isti nacin. Sada je krenula dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Konacno je otvorila oci, pronasla je nekoga ko je spreman da je voli na nacin na koji vi nju nikada niste voleli.  Pronasla je nekoga ko ce je usreciti, a vama sada slede dani kajanja. Istina je da cete vi biti ocajni tokom meseca koji je pred nama. Da cete iskreno zeleti da vratite vreme. Jednostavno cete na najbolniji nacin da se uverite da ste sami krivi sto vise niste srecni, jer ste imali sve, ali vama je sve to bilo malo. Ne mozete nista da uradite kako bi ste vratili vreme. Jedino sto mozete je da naucite lekciju. Da kada vas opet neko bude voleo, tu osobu cuvajte, cenite, cuvajte ono sto imate sa njom. Morate da znate da nema nimalo sumnje da ce tek doci neko ko ce vas usreciti, ali da je vrlo vazno da imate na umu da, do tada, naucite da cenite neciju ljubav. To sada ne znate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2