Ovan i ribe:Niste svesni kakva vas radost ceka u naredne dve sedmice!

Ovan i ribe:Niste svesni kakva vas radost ceka u naredne dve sedmice!

2023-05-10 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u znaku ovna ili ribe, samo lepim stvarima se nadajte, jer vas one i ocekuju…

 

OVAN

Radost je u najavi. Kada neko cini dobro, onda mu se dobrim i vrati. Moramo da kazemo da je jasno da ste vi neko ko je prolio more suza. Vama je zapravo jako vazno da pronadjete svoju srodnu dusu, i ljubav vam je preko potrebna.

Vi niste osoba koja lako pokazuje svoje emocije. Zapravo je vrlo moguce da cete vi biti nasmejani i onda kada vam se place, ali sada dolaze lepsi dani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako vec niste pronasli svoju srodnu dusu, onda znajte da ce petnaest dana koji su pred nama za vas biti posebno lepi. Da ce uslediti jedan poseban susret koji ce promeniti ne samo vas, vec i vas zivot. Dajte toj osobi sansu. Dajte joj priliku da vam se priblizi i da vas osvoji cak i ako vam je sada srce slomljeno. Nemojte se plasiti ljubavi vec rizikujte. Velike su sanse da ce sada sve doci na svoje i da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ljubav vam kuca na vrata.

Ovnovi koji su sada u srecnim vezama ili brakovima ce saznati najlepsu mogucu vest. I zato, ako je potomstvo ono o cemu mastate, znajte da je samo pitanje dana kada cete dobiti vest da vam upravo ono sledi!

Ovo ce takodje biti period i za napredovanje na polju karijere.  Kao neko ko se trudio i radio, moramo da kazemo da je jasno da ste je tu veliku priliku i zasluzili. Stavite na prvo mesto sebe i svoje zelje, i svoje potrebe. Budite sebicni, to nije dokaz da ste los covek, vec da znate koliko vredite…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2