Suze i razocarenje:Ovi znaci ce biti jako povredjeni i razocarani u ceo svet!

Suze i razocarenje:Ovi znaci ce biti jako povredjeni i razocarani u ceo svet!

2023-05-12 0 By Admin

 Na samom pocetku cemo reci da svako od nas pre ili kasnije dozivi lose trenutke. Da je to nesto sto se ne moze  izbeci. I nemojte kriviti sebe zbog toga.

 

  BLIZANCI

Moramo da kazemo da vama slede suze. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da mu je nazalost nastupio jako lose i tezak period. Kao neko ko vazi za velikog borca, ovog puta vam jedino ostaje da se pokazete na delu. Da se prosto na neki nacin pomirite sa sudbinom i nadjete nacina da krenete dalje.

Doci ce do toga da vas povredi neko do koga vam je jako stalo. Vi sada mislite da vas ta osoba voli, da ste joj vazni i dragi, da je ona neko ko ce vas voleti i pratiti… No, doci ce do toga da vidite njeno pravo lice. Da saznate da vas je ta osoba slagala. Ako ste sada u vezi, onda znajte da je vrlo izvesno da ce vas upravo voljena osoba povrediti i razocarati. I ne ostaje vam nista drugo osim da budete jaki i shvatite da niste vi krivi, i da nije do vas.

Ona ce vam slomiti srce. Skoro je pa izvesno da ce vam srce biti slomljeno, i da ce doci do prevare. No, ovog puta ne mozete nista uraditi povodom toga, i znajte, jednom cete toj osobi biti zahvalni za bol koji vam je nanela. Jer, kada ode osoba koja ne zasluzuje vasu ljubav, vi cete moci da kazete da ste pronasli onu koja ce vas voleti na nacin na koji zelite i zasluzujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Suze koje vam sada slede ce jako boleti. Mozda cete, cak,imati zelju da okrenete ledja celom svetu, i misliti da vas niko na svetu zapravo ne voli, ali necete biti u pravu. Samo, ovaj los period koji sledi zaista morate da prezivite i da prebolite. Da ga shvatite kao zivotnu lekciju, i borbu da krenete dalje, jer nemate drugu opciju…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2