Ciganske karte u narednoj sedmici predvidjaju velike preokrete u ljubavi i finansijama!

Ciganske karte u narednoj sedmici predvidjaju velike preokrete u ljubavi i finansijama!

2024-05-17 0 By Admin

Ciganske karte vam predvidjaju velike preokrete, kako na ljubvnom planu, tako i na  finansijskom.  Sledi zaplet u zivotu jednog znaka…

OVAN

Ciganske karte vam predvidjaju veliku sansu. Da li cete biti svesni da je primetite i scepate sebi u korist, ostaje da se vidi.Bice to nesto sto vam se nudi sada i nece ko zna ikada vise. Jedno novo radno mesto koje ste ranije prizeljkivali, a sada cete se plasiti te odgovornosti. Sve je do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ciganske karte vam predvidjaju  neocekivani zaplet kakvom se niste nadali.Upascete u vesto krojenu zamku jednoga lava. Mada ste osetili ignorisanje vise puta sa njegove strane, sad ce vam ukazati paznju.Moracete da otkrijete sta se to desilo i zasto se desava? Bicete zaprepasteni odgovorom.

 

BLIZANCI

Ciganske karte ce vam predvideti novcani dobitak, tako da ce se vase finansije da znatno poprave. Vec ste imali velike izdatke u prethodnom periodu. Ipak cete ih imati i u narednom, ali s tim sto cete dobiti novac, ta pomoc ce resiti sve vase krize. Bice to veliki finansijski pomak.

 

RAK

Ciganske karte ce da vam predvide veliki haos u vasem zivotu, bar narednih dana. Naci cete se na  raskrscu gde necete moci da razlucite svoje emocije. Radi se o bliskim osobama koje podjednako volite, gde ce svaka traziti da branite nju. Shvatite da to nisu vasi konflikti i ne dozvolite da vas ucenjuju.

 

LAV

Ciganske karte vas upozoravaju na oprez sto se tice ljubavnog polja.U svadji ste sa bivsom i sto jeste najgore, niste  nista zavrsili definitivno.Izmedju vas je ostao nedovrsen razgovor i tema koju ste tek naceli, kada je izbila svadja.Mozda je pravo vreme  da porazgovarate oci u oci, umesto sto ogovarate jedno drugo.

 

DEVICA

Ciganske karte vas predvidjaju osecaj ponosa i tvrdoglavost ovih dana. Osim sto imate razolga da se tako i ponasate, mogli biste razmisliti i o drugoj strani.Ako ste vi imali srece da vam budu lepi dani, nisu bas svi iste srece. Vi  zamerate nekim bliskim osobama i necete da im se javite, ne znajuci da su nesrecniji od vas za troduplo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2