Najveci dobitnici horoskopa: Srecno predskazanje za naredni period!

Najveci dobitnici horoskopa: Srecno predskazanje za naredni period!

2023-05-16 0 By Admin

Predskazanje stoji svim znacima, ali ce dva znaka biti najveci dobitnici  u narednom periodu…

OVAN

Predskazanje vam govori da ce vam se ukrstiti posao i veza. To ce vam oboje vuci misli na drugu stranu. Veza ce vas vuci kud srce bude htelo, a  posao ce da gubi na tome sto ce bam veza dekoncentrisati  misli. Morate naci sredinu i krenuti  odlucno kako biste odvojili jedno od drugoga.

 

BIK

Predskazanje vam nagovestava  da morate da okrenete novi list i donesete odluku. U periodu sto sledi, dobicete poslovnu ponudu. Gledajte da cinite bas sve da biste je iskoristili, jer ce vam to biti zivotni korak. Vreme je za ozbiljne korake i odgovorne poteze.

 

BLIZANCI

Predskazanje vas vodi u novi zivotni period. Niste do sada imali razloga za srecu,  ali cete ga imati uskoro. Sledi vam novcani dobitak koji ce  vas uvesti u lepsi deo zivota.Kako  horoskop vidi, vi cete biti najveci horoskopski dobitnik. Voljeni ste, a bicete i novcano potkovani, sto nikada niste bili.

 

RAK

Predskazanja vam vide duboku tugu koja vas izjeda. Osecate da vas ne razume vasa okolina. A da vam bude joj teze srce, prtner se povija kako vetar duva.Uvek se drzi one strane koja ce njemu biti vetar u ledja kada je potrebno njemu. I sa njegove strane se osecate zapostavljeno, mada vas voli na svoj nacin.

 

LAV

Predskazanja vas  vide i ukazuju vam novu ljubav. Vreme je da okrenete ledja svojoj proslosti.Zaborabvite  sta je sve biloi sta desilo i koliko ste bili povredjeni. Sve ostavite u proslosti i okrenite se novim jutrima.Jedna  osoba ce vas  uciniti srecnim i voljenim u sta cete se i uveriti.

 

DEVICA

Predskazanja vam vide brodolom, a vi morate videti sta mozete uciniti.Niste zadovoljni svojim emotivnim poljem, a morate videti sta cete dalje. Kao da vas partner  ne zeli da usreci, ili ne onako kako vi to zelite. Zeleli ste vise postovanja i da budete kao  princeza kojoj ce se ispunjavati zelje. Spasavajte sta mozete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2