Astro vesti koje menjaju sve:Ovom znaku sledi poziv od bivseg, a ovaj saznaje veliku bolnu istinu…

Astro vesti koje menjaju sve:Ovom znaku sledi poziv od bivseg, a ovaj saznaje veliku bolnu istinu…

2024-05-16 0 By Admin

Poziv koji sledi jednom znaku usrecice njegovo srce, dok ce jedan drugi da pati kad nesto sazna…

OVAN

Poziv koji cekate nece se desiti, ili ne bar vama. Vreme je da pokazete da biste se radovali jednom srcu  da vam uzme pod svoje okrilje. Zaljubili ste se da ne znate sta se zbiva i sta vam je ciniti, a moracete neki korak. Na nove korake vas teraju otkucaji srca, a astro  kaze da nemate sanse.

 

BIK

Imacete sansu da pokazete i svoju pamet i svoje sposobnosti.Vreme je da se zna sta vam je ciniti, pa pokazite sve svoje  namere.Od vas se ceka da  pokazete sta hocete i cemu tezite. Za ono za sta  se pravdate, dajte i obrazlozenje  pred onima koji ga traze.

 

BLIZANCI

Astro vam sugerise da morate da menjate stavove, pa i nacin ophodjenja. Tice se jedne osobe prema kojoj mnogo gresite, a da niste ni svesni.Cekate njen poziv smatrajuci da mora da vam se javi.Kako biste reagovali ako vam se kaze da i ona isti poziv ceka od vas?

 

RAK

Od vas se ceka da vi ucinite nesto, a niste svesni da ne zelite nikakve korake. I vas astro vidi da je dobro sto se jos uvek drzite po strani.Vreme je da se zna sta vam je ciniti dalje, a vi svakako budite na distanci za sada.Zna se vec   i zasto i od koga!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

LAV

Vreme je da se vas astro usmeri na jedan poziv koji zelite obaviti. Bice poziv od osobe koja vas  je zaboravila i koja vam je bivsa.Jedan  nezni blizanac pati  zbog vas jer ste ga zapostavili, a on zeli jos jednu sansu. Zato se  usmerite ka njemu i vidite sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Vec ste svesni da morate da se usmerite u odredjenom smeru i ka osobi koja vas  zanima.Budite radosni i pokazite  da se mozete  da je pratite. Astro vas vidi kao kao srodne duse, pa zasto ne biste jedno drugome dali sansu? Sledi ljubav koja vas prati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2