Dani do kraja maja bice dokaz da su cuda moguca ovim znacima!

Dani do kraja maja bice dokaz da su cuda moguca ovim znacima!

2024-05-11 0 By Admin

 Dokaz da se sve moze ostvariti, ali i promeniti  za trista stepeni, tek sledi i tek ce se videti kome…

OVAN

Dokaz za promene bice jako vidljiv svima, ali ne i vama.Vreme je da se nadjete oci u oci sa jednom osobom i da se zna sta vam je ciniti. Sve je do vas i da se ponasate sasvim prirodno, bez lazne glume i sakrivanja osecanja. Shvaticete da ste jedno za drugo, samo sto ste izbegavali da priznate.

 

BIK

Za ono sto vam se desava ne treba da se cudite, jer dokaz vec imate.Vidite ga u liku jedne osobe koja vam je jako ljubomorna na sve sto imate.  Ljubomorna je na sve vase, pocev od vase lepote i snage, pa do vasih ciljeva. U vasem slucaju je cudno koliko njena ljubomora moze da okrene sve tokove vaseg zivota.

 

BLIZANCI

Dokaz za vasu nemoc i vasu ogromnu tugu, jeste vrlo vidljiv. Niko ga ne primeti, ali vase srce i vidi i zna da ga uoci.Nece vam biti lako da se nosite sa svojom situacijom. Trenutno je losa, ali mogla bi biti bolja, ako biste vi napravili presek i doneli jednu definitivnu odluku.

 

RAK

Ne smete da se radujete jer vam nece ici kako treba. Vec znate i sta hocete i sta biste morali, ali vas sludjuje jedna osoba. Vreme je da ucinite jedan konkretan potez i da se odvazite kao nikada. U vasem slucaju su moguca cuda, jer cete imati vrtoglavi obrt stvari.

 

LAV

Pitate se kako da se odvazite i da skrenete svoje misli? Stalno vas vuku u bedak i niste sigurni  dokle ce tako. Dokaz za vasu tugu je vasa bivsa koja vam ne da mira i dalje, a opet joj se nadate bez obzira na sve. Vreme je da okrenete ledja proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Trudite se da vase srce voli osobu do koje vam je stalo. Vazno vam je sta je ono sto vi osecate, a ne sta vam pricaju drugi.Cim vide vas ozaren osmeh lica, jasno im je da je vasa sreca na pomolu. Vasi ce suparnici da probaju da vam taj osmeh zamene  tuznim. Budite na oprezu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2