Kad sudbina umesa prste narednih dana, nekim ce se znacima vratiti milo za drago…

Kad sudbina umesa prste narednih dana, nekim ce se znacima vratiti milo za drago…

2023-05-19 0 By Admin

Nekim ce znacima da se sudbina umesa u zivot narednih dana, pa slede urnebesne promene…

OVAN

Mozda krecete nekim  boljim koracima i vreme je da to i cinite. Radujte se sto to i cinite, jer bilo je vreme. Odavno ste trebali uciniti neke odredjene korake, i naci prioritete. Kazu da nikad nije kasno, pa nije ni vama.Taman cete sada imati sansu da sledite svoje zelje.

 

BIK

Vreme je da iskoristite svoje sanse i da vam se one i ostvare.Niste ni mislili sta vas ceka, ali srecom, pred vama je novi korak.Nekim cudom cete uspeti da se usmerite i vratite na cist i prav kolosek. Odavno ste na slepom koloseku, i vreme je bilo da pokazete da ste dovoljno zreli.

 

BLIZANCI

Narednih dana ce vam se desavati  neki  odredjeni koraci. Tacno znate sta vas  ceka i sta je ono sto planirate.Od vas se ceka da budete upuceni u svoje ciljeve i da sledite sve sto vam je dostupno. Nesto ce vam iskrsnuti i van planova, ali za divno cudo, nesto prihvatljivo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nekim cudom, puni ste snage i elana, a da nemate povoda.Zasto i sta se desava niste bas svesni, ali verujte da ce se razlog pokazati. Svesni ste svojih sansi i svojih propusta kod nekih osoba i zelite da im se revansirate. Necete ostati duzni ni jednoj osobi do koje vam je stalo.

 

LAV

Naci cete se u poziciji povredjene osobe i to bas osobe od koje se niste nadali. Zasto vas je navela da pomislite da vas ne voli. Mada mislite da je tako i da vam najavljuje kraj, nista od toga. To sudbina mesa svoje prste i preko voljene vam vraca milo za drago!

 

DEVICA

Ne znate zasto ali se osecate zapostavljeno. Narednih dana cete se osecati jos tuznije, ali cete se i pitati zasto i sta vas vodi  tome? Onaj ko vas voli, ne mora da vam se javlja jer mozda i njemu nije sve potaman. Uvek neko sa nekim ima skrivene planove, pa mozda i voljena sa vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2