Horoskop za sve znakove: Jedan ce biti apsolutni srecnik, jer mu sledi sve najlepse!

Horoskop za sve znakove: Jedan ce biti apsolutni srecnik, jer mu sledi sve najlepse!

2023-05-21 0 By Admin

Horoskop donosi svima po nesto, a jednom znaku zodijaka sve najlepse…

OVAN

Horoskop vam vidi poslovni uspeh, ali i prazno emotivno polje.Kod vas je polje emocija skroz lose, jer nikako da se skrasite.Dok na jednoj strani idete napred, na drugoj nazadujete.Vreme je da malo stopirate i da se potrudite na polju emocija da date sve od sebe.

 

BIK

Horoskop vas vidi da se polako pokusavate vratiti  na pravi kolosek. Do sada ste bili na slepom koloseku i niste znali  kako da se upravite. Protracili ste dosta vremena jer niste bili zainteresivani za bilo sta. Proslost vas je dotukla i sada je vreme da okrenete novi list.

 

BLIZANCI

Horoskop vam vidi da vas je krenulo, i da slede bolji dani. Kao da cete i vi da docekate svojih pet minuta. Malo ste unovcili svoj rad i vreme je da dobro raspodelite  sve svoje izdatke.Osecate se olaksano, pa biste mogli da se  se malo i opustite. Konacno i vi imate priliku da predahnete dusom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Horoskop vas vidi u nekom licnom haosu.Nije vam se nista lepo desilo u zadnje vreme, pa cak i ne znate da se radujete. Neka nedavna desavanja su vas izbacila sa koloseka i vreme je da se sredite.Ne tugujte  jer vas tuga  jos vise cini depresivnijim. Od vas se ceka da gledate optimisticnije!

 

LAV

Horoskop vas vidi spremnim na jedan iznenadni susret. Ma koliko se vi nadali, vase nade ce ostati neostvarene. Od vas se ceka da budete spremni da se malo pokrenete i da vi ucinite prvi korak. Vi opet cekate da prvi korak ucini druga strana jer ste preponosni. Zaboravili ste da i druga strana zna za ponos.

 

DEVICA

Horoskop vas vidi vrlo odvaznim ovih dana jer cete imati razloga  za to. Skoro ste imali neko okupljanje koje vas  je istaklo u prvi plan. Osim toga malo ste i ponosni, pa zelite da dominirate iznad okoline u kojoj ste. Neko vama bitan uci ce u duel sa vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2