Ljubavni kraj meseca maja – jednom znaku raskid, drugom  carobna ljubav!

Ljubavni kraj meseca maja – jednom znaku raskid, drugom carobna ljubav!

2023-05-23 0 By Admin

 Ostalo je jos  jako malo do kraja i ovog,petog meseca 2023. godine.  Ova dva znaka ce osetiti najvece promene kada je ljubav u pitanju do kraja meseca!

 

 STRELAC

Ljubavni kraj ovog meseca vama nikako nece biti ono sto ste  zeleli. Vise je nego moguce da ce doci do toga da se razocarate u osobu do koje vam je stalo. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da njoj vise niste vazni i bitni kao pre. Nemojte sebe da krivite za to. Nije do vas. Nije cak ni do nje. Jednostavno, neke ljubavi se vremenom pretvore u naviku. Ljubav bude velika i iskrena, a onda jednostavno se ugase emocije i utihne  zelja da traje…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U vasem slucaju je daleko od toga, jer se moze reci da vi volite vise nego ikada,ali nazalost nije isti slucaj sa vasim partnerom. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani kada cete shvatiti da vasa voljna osoba zeli da krene dalje.  Vi ste joj dragi i ona ni u kom slucaju ne zeli da vas povredi ali ono sto je izvesno jeste da je jos gore da ostane kraj vas,a ne voli vas. U tom slucaju ni vi ni ona ne mozete biti   srecni. To je ono sto  je jasno.

Doci ce do kraja vase ljubavne price. To je ono sto je sigurno i samo je pitanje dana kada ce se to desiti.    Naravno da vam nece biti lako. Moze se reci da cete plakati vise nego ikada do sada,ali znajte da je cak i to dobro. Znate li zasto? Jer cete posle svega toga  znati kako da prepoznate pravu ljubav koja ce uci u vas zivot sa namerom da ostane.

Vama vas partner, trenutni, nije sudjen. Ali, sigurno je da ce doci do promena, i do fatalnog susreta. Morate naci snage da zaboravite i prebolite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2