Dosli smo do kraja maja,a ovim znacima sledi kraj velike ljubavi!

Dosli smo do kraja maja,a ovim znacima sledi kraj velike ljubavi!

2023-05-24 0 By Admin

VAGA

Dok traje mesec ljubavi, vi nikako da nadjete svoju srodnu dusu. Vreme je da budete odlucni i da se zna sta biste mogli da popravite.Ne gubite nadu, no se vise krecite u drustvu. Eto prilike da neko novo lice sretnete. Nikad se ne zna, mozda vas bas ceka ovih dana.

 

SKORPIJA

Osecaj u grudima vam ne da mira. Osecate se usamljenijim nego ikada, dok vas neko gleda kradom. Niste ravnodusni jer ste i vi primetili istu osobu.Gledate je kradom, a nikako da se osmelite i da joj uzvratite. Zasto joj ne priznate da se zaljubljujete  u nju.

 

STRELAC

Stalno ste pod utiskom da vas neko gleda, a nikako da  primetite ko.Mozda je vreme da se malo bacite  na osmatranje jer cete biti jako iznenadjeni. Ne biste ni sanjali o kome se radi, a shvaticete to za par dana.Vreme je za neka vazna priznanja. I da ste iznenadjeni i da vam prija.

 

JARAC

Budite spremni na neke nove korake i sve ce da bude drugacije. Mada imate brojne obaveze, ne mora sve da bude rad.Mesec je na kraju i dajte sebi predaha, bar u ovim zadnjim danima.Mozda vam se u mesecu ljubavi koji je na kraju, desi neocekivana  ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Privodite obaveze kraju, i sve vam govori da ce zadovoljstvo biti vase. Nista novo, pa vi ste  i dali sve od sebe da vam se posreci.Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti! Vreme je za drustvo i predah, a pored toga, imate i vi dusu.Neko vas posmatra!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vasa sreca je da niste nista ranije resavali po pitanju emocija. Od vas se tek ocekuje odluka koju morate doneti. Zato gledajte kako da se postavite i sta da cinite ako vam ne bude onako kako ocekujete.Partner bi da se vi izjasnite, a da  se ni on jos nije izjasnio sta oseca! Slede obostrana priznanja emocija!

Stranice: 1 2