Bolna desavanja u ljubavi do kraja godine ovim znacima!

Bolna desavanja u ljubavi do kraja godine ovim znacima!

2023-05-27 0 By Admin

Slede bolna desavanja ovim znacima na polju ljubavi…

OVAN

Necete se bas usreciti do kraja godine, bar sto se tice ljubavnog polja. Bolje ce vam ici  vase poslovno polje, od onog emotivnog. Falice vam samo to da vasa sreca bude kompletna.Vecina ih nema ni to, pa budite zadovoljni.Bar ce vam nuzniji deo biti zadovoljavajuci. Krajem godine   nova ljubavna sansa.

 

BIK

Nista od desavanja na emotivnom polju ako se ne potrudite. Zato se trudite da se okrenete novim koracima. Trgnite se malo i pokrenite jer bez toga nista novo. Sve ce biti do vas, pa cak i vase radno polje.Morate se istaci na emotivnom planu jer vam samo jedna osoba daje krila.Sa njom sudbina nece biti bolna.

 

BLIZANCI

Vasa ce zaljubljenost polako da se topi i da nestaje sa danima kako vreme bude prolazilo.Zato se trudite da nesto menjate u svome zivotu. Vasa ce ljubav u protoku vremena da bledi, pa se morate potruditi  da budete spremni  da cinite bilo sta.Moracete stalno traziti nacina da ojacavate vezu i da je stalno osvezavate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Slede vam bolna desavanja na polju  ljubavi i morate biti svesni toga. Zato cete se  morati truditi da vase srce  bude jako. Zvezde ce se zaigrati sa osobom koju volite. Zelece da stopira vasu vezu i na neko vreme da ucinite pauzu. Od vas se ocekuje  da prihvatite sve i da probate biti razumni.

 

LAV

Ne znate da cete se morati miriti sa istinom koja vas ceka.Vreme je da  donesete veliku, ali definitivnu odluku, koja ce biti manje bolna.Sta je ono sto hocete i sta je ono sto mozete, moracete da razmislite i da postavite neke granice.Od vaseg prihvatanja cinjenica, zavisice i vasa dalja ljubavna istina.

 

DEVICA

Niste zadovoljni da se okrenete nekim novim koracima.Svesni ste da ne mozete sami da se odrzite, niti da mnogo ostvarite.Vi ste bez partnera nemocni da se osecate srecnom osobom. Zato morate nastojati da vasa desavanja ne budu bolna do kraja godine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2