Leto je pred nama, i zvezde vam salju savet: Evo kome ce biti najteze, a kome najlepse!

Leto je pred nama, i zvezde vam salju savet: Evo kome ce biti najteze, a kome najlepse!

2023-05-28 0 By Admin

VAGA

Astro prognozer vas savetuje na odluku koju morate doneti, i ona ce biti  jako brza i konkretna. Vasa ljubav ce vas poneti ka osobi kojoj se zelite i pokloniti i prikoniti. Vec znate da vas jedan lik voli i da vas ceka dugo, nadajuci se da imate srce u grudima, a ne kamen. Uskoro cete pokazati da imate srce i da cete poceti emotivnu vezu.

 

SKORPIJA

Stalno ste uplaseni, nervozni i ljuti, a da ni sami niste svesni svojih razloga.Mozda zato sto stize jos jedno leto, a vi ste sami!  Vas astro prognozer vam ukazuje da necete vise biti sami, i da vam sledi nova ljubav. Bice ovo vase najlepse leto, puno ljubavi i paznje od jednog strelca kojeg niste primetili.

 

STRELAC

Na putu ste da se zaljubite bas u osobu koja vas je do sada ignorisala. Mada se  do sada niste mnogo ni trudili, sada hocete. Ono sto vam je u srcu, vreme je i da pokazete na delu. Da volite jednu skoropiju, to znaju svi, ali sada cete to pokazati i njoj licno. Bice ovo vase leto ljubavi.

 

JARAC

Vec ste jako ponosni zbog rezultata koje dajete i cilj vam je jos samo emotivno polje. Vreme je da se potrudite i da  pokjazete  jednoj osobi da vam se svidja, a i koliko. Vec cete biti finansijski stabilni i necete videti razloga zasto ne biste prisli onoj koja vam je zapela za oko.Nista vam ne fali, osim nje!

 

VODOLIJA

Oko vas se desavaju neka govorkanja koja nece prijati vasem uhu. Leto koje sledi bice veliki povod da razbijete te tracarije i da zlobnima pokazete drugacije. Trudicete se da osvojite jednog lava, i da vise ne budete ni sami, ni usamljeni. Kad vide da ste  sa nekim i da se srecom smesite, pogece svoje glave.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<o

RIBE

Vas astro prognozer vas savetuje da malo povedete racuna o sebi.Vreme je da mislite sta ce koristiti vama, a ne da stalno pomazete drugima. Sta vasi prijatelji cine za vas, sada kada  ostali sami. Kada su vas tesili, i bili vase rame za plakanje? Ako su vam prijetelji, neka pokazu, a ne da su vam prijatelji samo iz koristi!

Stranice: 1 2