Susret sa srecom: Evo sta vas ceka u narednim danima-samo jedan znak ce biti srecan!

Susret sa srecom: Evo sta vas ceka u narednim danima-samo jedan znak ce biti srecan!

2023-05-28 0 By Admin

VAGA

Od vas sve zavisi, da li cete da nacinite jednu mogucnost i sansu koju neko od vas ocekuje. Trudite se da dobro, i dugo planirani susret, izgleda kao sasvim slucajan. Tako ce biti vama sigurnije, a onome sa kime se srecete, daleko lepse. Verujte da ce vam doneti radosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nakon radosti, stizu i neocekivana tuga koja ce vam se useliti u srce. Vama draga i bliska osoba, samo ce vam biti  u losoj poziciji, a necete joj nikako moci da pomognete. Verujte da ce joj vasa ljubav i odanost, kao i saosecanje, biti dovoljno. Samo joj budite podrska.

 

STRELAC

Niste spremni da se okrenete na drugu stranu, ali vec gubite nadu. Vama je zaista vreme da okrenete list i da krenete dalje.Veza u kojoj ste ostavili duzi period zivota, samo je ostavila traga u vasem srcu.Samo traga neostvarenih snova koje ste snivali.

 

JARAC

Obuzece vas velika seta, zbog daljine koja vas deli sa voljenom osobom.Dani pred vama donece vam veliko pitanje sta dalje, i kako cete i na koji nacin duziti tu vezu.Za sada necete imati predstavu da li i da nastavljate ono sto je za vas nemoguce da opstane!

 

VODOLIJA

Pred vama je vreme bure i oluje, a zna se  kakve! Naravno da ocekujete pravu emotivnu buru koja ce zaista biti vecih razmera. Vas partner ce krenuti  u napad, od sitnice, a isterace na veliki brodolom. To sto nece imati razumevanja, niti pokazati kompromis, jasno ce vam sve da kaze.

 

RIBE

Susret slicnih dusa desi se jednom paru od sto, bas kao i sapat duse kad ode od jedne, ka drugoj. Vama sledi bas takav susret, i takva velika i sudbinska veza. Ovih dana ce vas susret da bude tako iznenadan i neverovatno lep. I tek vam posle njega sledi ljubavna carolija.

Stranice: 1 2