Pocetak novog meseca ce mnoge razocarati,a evo i zasto!

Pocetak novog meseca ce mnoge razocarati,a evo i zasto!

2023-05-30 0 By Admin

Pocetak novog meseca samo sto nije,i dok neki jedva cekaju, neki ce biti razocarani…

 

OVAN

Zeljno cekate pocetak novog meseca, a znate da je to zbog vaseg partnera. Rodjen je u dolazecem mesecu i spremate mu veliko izmnenadjenj.Ponasate se odmereno birajuci reci i pripremajuci teren. Trudicete se da  se ne odate, jer ono sto ste zamislili jako je lepo.Njegova sreca vam je u prvom planu.

 

BIK

Naradili ste se u poslednje vreme i konacno cetze zeleti da se maloi odmorite.Vec imate mali plan za dalje i vreme je da se vase srce sredi i da pokazete da znate sta hocete. Ako do sada niuste imali zelje, nitoi ste znali svoje ciljeve, sada cewte odrediti jedan. Pocetak novog meseca ce vam  da nametne vrlo lep cilj.

 

BLIZANCI

Vreme je da radite sve sto zelite jer pocetak novog meseca donosi i vas lepi dan.Imacete razloga da slavite i da se druzite, posebno u svecanim prilikama. Jedan znacajan datum je uskoro, a vi gledajte da on bude sto lepsi, ali ne samo vama.  Bicete u drustvu partnera kojem je vasa sreca sve.

 

RAK

Tuzni ste i pretuzni zbog nekih desavanja u zadnje vreme.Od vas se ceka da budete spremni  da se pomirite sa nekim cinjenicama.Mada vasa nezna dusa mnogo pati jer ste preosetljivi, gledajte da tugu sakrijete.Mada ste razocarani, nemojte pokazati pred drugima.Neki jedva cekaju da vas vide tuzne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Evo novog meseca pa gledajte da to bude i mesec noive ljubavi. Vreme je da pokopate proslost, da zaboravite sve i da krenete dalje.  Ako vas vodi razum, razumno  naterajte i srce da vas povede u nove dane. Pred vama sve  na domak boljeg  i lepseg perioda.

 

DEVICA

Ne smete da se okrenete  ka svome srcu i osecanjima u njemu. Plasite se da bi vas dolazeca ljubav mogla da ponese, a da ne smete ni da priznate. Zasto bezite od ljubavi koja vam je  na domak i koja vas vodi ka sreci? Ne mislite sta ce biti sutra.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2