Horoskop za naredne dve sedmice: Jednog znaka upozorava, a druge nagradjuje sansom za srecu!

Horoskop za naredne dve sedmice: Jednog znaka upozorava, a druge nagradjuje sansom za srecu!

2023-05-31 0 By Admin

U prvoj polovini juna jedni ce znaci zodijaka morati biti oprezni,a drugi se ne smeju  kockati sa sansom da budu srecni…

 

OVAN

Da li vas karma nagradjuje ili ne, u narednih petnaest dana, tek cete videti.Ipak cete moci da vidite nesto sto vas je   povuklo napred. Bice da su to vasa nezna osecanja prema jednom blizancu koji vas ceka.Ceka vas i nada se da cete vi prvi da ucinite svaki moguci korak da mu se priblizite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve biste dali da se dese neke vece promene u vasem zivotu. Nemate hrabrosti da ih ucinite vi, nego biste da se nesto desi sto ce sve da promeni.Sto se tice obaveza, bice svega, ali sto se tice ljubavi, moracete vi! Sa nekim ste u kontaktu osetili da se zaljubljujete i vreme je da utanacite susret.

 

BLIZANCI

Nemate sta da cekate, da sumnjate i da oklevate. Jednom ste ovnu sve na svetu, ali se plasi da vam pridje. Vreme je da pokazete da cete se truditi  da mu  izjasnite svoja osecanja, jer ceka da vi prvi to ucinite. Tek kad prvi ucinite korak do njegovog srca, tek tad ce se osmeliti da vam ukaze na ljubav.

 

RAK

Osecate se slabo, a radite kao da ste od celika.Cak  i ono sto prozivljavate, vi to cinite u sebi, da niko niti vidi, niti zna! Vase je srce ogromno, ali cete opet biti uskraceni za ljubav jedne osobe. U prvoj polovini juna, horoskop vas upozorava na oprez.Povedite vise racuna o sebi i nemojte da dozvolite da se upustate u rasprave.

 

LAV

Mogli biste malo i da se odmorite, a vi nikako da nadjete vreme za to. Vreme je da sebi priznate zasto, ako bezite da to priznate  drugima. Neko vas je povredio i ta ce vas rana i dalje boleti. Zato sebi namecete sto vise obaveza kako biste se zaneli poslom. Samo trazite nacin da skrenete misli. Dokle? Nesto cete svakako morati da ucinite!

 

DEVICA

I vas horoskop za neredne dane zeli da vam pokaze da ste zavredili paznju Vas trud u zadnje vreme ce se jako isplatiti jer cete ostvariti uspeh. Mada imate vecih briga, ponasate se kao da vam je sve med i mleko. A samo vasa dusa zna kako vam je, i kako se borite da odrzite ritam  u svemu, pa i na poslovnom planu. Sledi nagrada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2