Nikad bolji razlog za slavlje: Ovim znacima sreca u ljubavi narednih 72 sata!

Nikad bolji razlog za slavlje: Ovim znacima sreca u ljubavi narednih 72 sata!

2023-06-01 0 By Admin

Vreme je za slavlje ovim znacima, bas u satima koji slede,a povod ce biti sreca u ljubavi…

 

OVAN

Razlog za slavlje nikad da sami sebi odredite i da vam bude prioritet. Vi kao da sanjate sve neke  velike stvari, jer bi vam one bile povod za srecu.Ovih dana biste mogli da shvatite  da srecu cine male stvari, a u vasem slucaju ce tako i biti.

 

BIK

Imacete razloga da se bolje osecate i da vam se posreci. Nesto ce vas krenuti, i to ce vam dati snage da se osecate mnogo, mnogo bolje. Do sada niste znali sta biste, niti koji vam je cilj, ali ste  konacno dobili snage da se  pocnete boriti za prave stvari. Odredicete prioritete.

 

BLIZANCI

Blizanci ce da slave  jer ce da imaju vise razloga.Jedan izmedju ostalih, bice i datum vaseg rodjenja, a jos i znacajniji datumi. Nekima  ce biti dani zivotnih odluka i oni ce biti najsrecniji.A vas ce vas partner posebno iznenaditi takoda cete zaista  imati razlog za slavlje.

 

RAK

Vasa sreca nije na pomolu, ali vi ste navikli da se snalazite.Od vas se ceka da budete spremni da se mirite sa onim sto je tu, i vi to i ucinite. Vasa  ce sreca da priceka za sada jer vec imate neke druge brige i prioritete ovih dana. Ako vam je tuga u srcu, izbacite je!

 

LAV

Niste spremni  da se okrenete napred i da svojim koracima ucinite nesto vazno. Od vas se ocekuje da  ucinite nesto konkretno, a ne da ocekujete da se desava samo od sebe.Vase srce  kao da ce cekati  samo jednu i jedinu, a niste svesni da ste oboje okrenuli list.Slavlje ste u startu odbacili.

 

DEVICA

Ako ste zabrinuti zbog onih desavanja sto su bila, od vas se ceka da pokazete da necete vise biti. Vreme je da prihvatite sve i da se  okrenete  novim danima. Pred vama su lepsa desavanja, i samo od vas zavisi hocete li se okrenuti lepsim i novim stvarima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2