Ovan,ljubav u junu: Vi ste jedan od retkih znakova kojima ne sledi nista lose!

Ovan,ljubav u junu: Vi ste jedan od retkih znakova kojima ne sledi nista lose!

2023-06-01 0 By Admin

 Pocinje novi mesec! Dragi ovnovi, moramo da kazemo da je vreme da slusate svoje srce!

 

   Ako ste u vezi:

Ovan je znak koji se uvek bori za ljubav. Kada to kazemo, ne mislimo samo na ljubav izmedju partnera, vec inace, jer vi ljubav nosite u srcu.

Ako sada niste sami, i ako postoji neko  do koga vam je stalo, znajte da ta osoba prema vama oseca isto. Vi mozda sada mislite da to nije tako, ali je jasno da su emocije obostrane i da je napokon onako kako ste zeleli da bude. Moguce je da ste tokom meseca maja imali konflikte sa voljenom osobom. Da ste u nekim trenucima cak mislili i da vas ona ne voli, no, na srecu,  gresite. Ona samo u nekim trenucima   ne ume da se postavi na pravi nacin.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tokom juna,vasa ljubav ce cvetati. Vasa voljena osoba ce davati sve od sebe da vas usreci, i u to nema sumnje. Ali, imajte na umu, onoliko koliko dobijate, toliko treba  i da date.   Vas partner je  pre vas mnogo patio, ali ne svojom krivicom.  Njegove emocije prema vama su iskrene i vi cete tokom novog meseca da shvatite  da je to ono pravo… Ovnovi koji su u duzim vezama bi mogli da razmisle o tome da li su spremni za novi emotivni korak. Da li zelite da pocnete zajednicki zivot? Da li je vreme za prosidbu, pa mozda cak i brak i stvarenje porodice? To su pitanja na koja samo vi znate odgovor, ali je  izvesno da vas ta osoba voli iskreno, i da zeli sa vama da ostari. Ukoliko su vase emocije iste, onda svakako da imate razloga za radost. Slede dani tokom kojih cete shvatiti vaznu cinjenicu…  Nekada moramo dugo da cekamo na srecu, ali ona svakome od nas dodje, pre ili kasnije.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2