Lav i Devica:Spremite se na iznenadjenja sudbine, i na veliku nagradu karme!

Lav i Devica:Spremite se na iznenadjenja sudbine, i na veliku nagradu karme!

2023-06-02 0 By Admin

Dragi lavovi i drage device, imajte na umu da  ce period koji je sada pred nama vama zaista biti jako lep i talican.

 

 LAV

Dragi lavovi, spremite se za zivotni preokret. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je mastao. Karma je nesto sto svakoga od nas stigne, i kazni, ili nagradi, zavisno od posledica nasih dela. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je sada doslo vreme da i vi dobijete ono do cega vam je stalo. To je ono sto je izvesno. Vi ste znak koji ve u bliskoj buducnosti upoznati jednu zaista  posebnu osobu.

Mozda cete cak moci da kazete da ste dobili ljubav na prvi pogled, i osobu kojoj cete vi biti na prvom mestu. Bas i niste znak zodijaka koji je imao mnogo srece na polju ljubavi, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je konacno svemu sto je lose dosao kraj.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce jako iznenadjeni biti lavovi koji su sada u vezi. Vrlo je moguce da ce vas voljena osoba zaprositi u danima koji su pred nama. Vamna sa voljenom osobom sledi pocetak zajednickog zivota i novi pocetak u svakom smislu. Nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

Ali, ono sto treba da znate jeste da kazete onako kako mislite i da uradite onako kako osecate. Ako vam je stalo, onda to i recite,  ali za slucaj da bas ni niste spremni za zajednicki zivot, imajte na umu da je i to u redu. Vas zivot je samo vasa stvar i normalno je da imate pravo licnog izbora. No, sada vas zaista cekaju dani za srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2