Narednih par sedmica ovi znaci ce imati i ljubav i pare!

Narednih par sedmica ovi znaci ce imati i ljubav i pare!

2023-06-02 0 By Admin

U narednim sedmicama jedan znak nece biti srecan samo u ljubavi, njega ce hteti i pare!

OVAN

Mozda vam je vec i krenulo na poslovnom polju, ali ako nije, ne brinite. Znate da ste dali sve od sebe. Tako ce biti u buduce, jer zaista ste sebi zacrtali da  ispunite maksimum.A onda svakako da ocekujete da se to i vidi na vasim rezultatima. Mislite na zaradu,na pare!Jednom i vama mora poci sve za rukom.

 

BIK

Samo uporni mogu da istraju u svemu sto naume. Dugo ste dangubili i konacno ste spremni da okrenete list. Vec ste mnogo bolje raspolozeni, a u narednim nedeljama cete naci neke licne prioritete.Od vas se ceka da budete uporni i jasno da cete slaviti pobedu.

 

BLIZANCI

Govorite da vam je tesko, ali je vreme da ne mislite samo o sebi.Tacno je da vam nije lako, ali pokazite da cete se malo zapitati i kako je partneru. On samo cuti i ceka da vi sami  primetite kako je njemu.Mozda je krajnje vreme da se  okrenete prvo jedno drugome, pa onda svemu drugome.

 

RAK

Od vas se ceka da budete  odusevljeni, a vi to ne mozete.Partner ce misliti da je dovoljno to sto vam cini na volju.Ipak, naredne sedmice vas ceka brdo obaveza, ali i neke stresne situacije.Imacete  mnogo razloga da se partneru poverite i sta vas boli i sta vam smeta. Morati naci razlog nezadovoljstva.

 

LAV

Vreme je da vam krene na polju karijere, i da konacno imate pare. Vi znate da to mozete, a od vas neki ocekuju mnogo. Posebno jedna devica ocekuje da budete svemoguci. Da radite kako biste odrzali ritam, a sa druge strane da budete neko vrlo posvecen sto se tice emotivnog zivota.

 

DEVICA

Pitanje je da se zapitate sta ciniti, i da li cete moci da ispunite sva ocekivanja.Ne samo stose tice partnera, vec i svojih prijatelja, porodice,  i familije.Zelecete jedan novi korak da ucinite ka uspehu, a u vas svi ulazu velike nade.Kako da uspete ako cete biti stalno pod njihovim pritiskom?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2