Nebo im daje drugu sansu:Ovi znaci ce moci da vrate bivsu ljubav!

Nebo im daje drugu sansu:Ovi znaci ce moci da vrate bivsu ljubav!

2023-06-03 0 By Admin

  Svako od nas ponekad dobije drugu sansu za srecu. Kada su u pitanju ovi znaci, moramo da kazemo da se njima pruza sansa da se pomire sa osobom iz proslosti…

 

    BIK

Vi volite nekoga iz svoje proslosti. Mozda vi to nikada i nikome ne bi ste priznali ali vama ta osoba iskreno znaci. Zapravo, uvek i jeste. Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete shvatiti da osoba o kojoj mislite, o kojoj mastate, prema vama oseca isto. I ona isto, kao i vi, krije svoje emocije, ali prosto, doci ce do nekog propusta, i saznacete da vas i dalje voli.

Ljubav koja postoji medju vama je prava, i zaista nije vazno da se pitate ko je od vas dvoje pogresio. Ni ko je kriv sto vi vise niste zajedno. Jer, nikada nije kriva samo jedna osoba. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce vam nebo dati jos jednu sansu.Da je moguce da cete dobiti jos jednu sansu kako bi ste nastavili tamo gde ste stali. Da li ce doci do toga to samo vi znate ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da se oboje promenite. Da se oboje zapitate gde ste pogresili i da date sve od sebe da vam ovog puta uspe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama se pruza sansa da nastavite tamo gde ste stali, ali sve ostalo je samo na vama. Ljubav nece biti dovoljna. To je ono sto moramo da kazemo. Bice dovoljno samo ako se, uz tu ljubav, oboje i promenite. Iz korena, i naucite da cuvate ono sto imate.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2