Ova tri znaka ce do kraja sedmice naci svoju srodnu dusu!

Ova tri znaka ce do kraja sedmice naci svoju srodnu dusu!

2023-06-04 0 By Admin

Ova tri znaka ce naci svoju srodnu dusu u narednoj sedmici i vreme je da shvate da su savrseni partneri!

OVAN

Od vas se ceka da budete spremni da zavolite jednu osobu.  Mozda cete vro uskoro sresti i svoju srodnu dusu.  Jasno ce vam na svaki moguci nacin sugerisati da vas voli.Budite spremni samo da je prihvatite onako kako se  grli sreca.Nemojte razmisljati! Ako se budete predomisljali, momenat ponude vam nece biti ponudjen.

 

BIK

Vasa emotivna prica bi mogla da bude jako zanimljiva, ali se ne trudite.Kada vas neko pogleda, rado se moze odmah zaljubiti u vas, ali se slabo upustate u veze.Imacete sanse ovih dana da se oprobate u vezi sa jednom lavicom.Ona vas vec potajno voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Rano je za tugu, ali je rano i za neke vase korake ka sreci.Nemojte da zurite i da brzate, jer biste mogli da se  lako prevarite.Ako se i zaljubljujete u jednog bika, pustite da vas nosi prvo srce, ali i razum.On ce vam savetovati da idete oprezno.

 

RAK

Vasa je sreca da ste oprezni u ljubavi, a smesi vam se veza sa jednim blizancem. Ne zelite da zurite i da se vase  srce  opet zaljubi u zanosu  koji vas  vuce.Od vas se ceka da pokazete da ste zainteresovani i da mozete  da racunate na sve lepo. Bice to vasa prava srodna dusa.

 

LAV

Vec se zaljubljujete i vreme je da opet budete i zadovoljni i srecni.Ne bitno je sta je bilo pre, sada su dani za ljubav i srecu. Od vas se ceka da budete srecni i da pokazete da cete znati da iskoristite sada sansu koja vam se pruza. Nikad necete znati  sta vas ceka, ako ne pokusate.

 

DEVICA

Naci cete se iznenada oci u oci sa jednom vagom.I ne slutite da ce vam varnice iz ociju  odmah nagovestiti o cemu se radi. Naravno da ce se jedan susret pretvoriti u susret vase srodne duse.Vreme da budete srecniji no ikada pre.Plamen ce ljubavi iz varnica da dovede  oboje do zelenog cilja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2