Ovan i Bik:Narednih desetak dana vi cete ici na sve ili nista!

Ovan i Bik:Narednih desetak dana vi cete ici na sve ili nista!

2023-06-06 0 By Admin

Dragi ovnovi i bikovi, vreme je da zavirite u tajne svoje sudbine!

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da narednih deset dana mogu da promene bas sve u vasem zivotu. Ono sto ce bez imalo sumnje da vas iznenadi jeste to sto ce jedna osoba iz vase proslosti zeleti da se vrati u vas zivot. Vama sada ni u kom slucaju ne pada na pamet ni pomisao da vas ona pamti, a kamoli da misli na vas i da vas voli. No, treba da znate da je iskrena. Iskreno joj je stalo, i ako odlucite da joj date sansu velike su sanse da ce to biti ona ljubav o kakvoj ste vi mastali oduvek.

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ljubav nikada nije dovoljna. Ljubav nista ne vredi ako par nije spreman da traje i da se bori, da zajedno ide kroz zivot. Dakle, morate oboje da se zapitate gde ste gresili. Zasto vam prvi put nije uspelo. Velike su sanse da je u pitanju neko ko vas je povredio i ko vam je slomio srce ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je ta osoba u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite. Nikada, ni za jednu svadju na svetu, nije kriva samo jedna osoba. U skladu sa tim, morate oboje da se menjate, i oboje da se trudite. Divno je kada postoji ljubav, ali ljubav nikada nije dovoljna ukoliko oba partnera ne zele da se trude da im uspe. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Deset dana koji su pred nama mogu da promene mnogo toga u vasem zivotu i da vas, sto je vaznije od svega, odvedu do srece. Mislite o tome, i nemoguce moze da postane moguce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2