Skorpija i Jarac:Bicemo kratki i jasni-imamo sjajne vesti za vas!

Skorpija i Jarac:Bicemo kratki i jasni-imamo sjajne vesti za vas!

2024-06-08 0 By Admin

Skorpija i jarac ce biti jako lepo raspolozeni u narednih nekoliko dana. Itekako ce imati razloga za slavlje!

 

SKORPIJA

Drage skorpije, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vama srece nece nedostajati.  Imamo sjajne vesti za vas.

Ono sto je jako vazno da naglasimo jeste da vam sledi pomirenje sa nekim iz proslosti. Dakle, doci ce do toga da vam jedna osoba koja je sada samo vasa bivsa ljubav prizna da vas i dalje voli. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je na vama, ali svakako da ce vasem egu prijati sama cinjenica da je neko ko vas je povredio shvatio koliko vi vredite.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce skorpije koje su sada slobodne doziveti jedan lep susret. To nece biti ljubav na prvi pogled, ali ce svakako doci do jednog poznanstva koje ce kasnije da preraste u ljubav.

Drage skorpije, ako ste sada u vezi, imajte na umu da nema nimalo sumnje da vas voljena osoba voli. Da ne treba ni u kom slucaju da sumnjate u njene emocije. Vazno je da pomenemo da mozda imate sukobe, da mozda imate svadje, ali da je vrlo vazno da znate da je ono sto imate zajedno prava ljubav. I to je jedino sto treba da znate. Uskoro vam stize dokaz ljubavi i jedan novi emotivni pocetak je pred vama. Ljubav moze da pobedi bas svaku prepreku kada je prava,a nema nimalo sumnje da vasa jeste. Dakle, drage skorpije, uzivajte u onome sto sledi, i radujte se, jer vam dobrog raspolozenja nece faliti.

   Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2