Ciganske karte do 15.juna:Neocekivani povod za srecu ovim znacima!

Ciganske karte do 15.juna:Neocekivani povod za srecu ovim znacima!

2023-06-08 0 By Admin

Povod za srecu ovim znacima ce biti koliko neocekivan i lep, toliko iznenadjujuce  za njih…

OVAN

Ciganske karte vam vide veliki povod za srecu. Ne znate da li cete biti vise srecni ili vise iznenadjeni, ali konacno je vreme za vase radosti. Ako je i bilo cega, sto vas je mucilo, sada vise nema. Vreme je da iskoristite sanse koje su pred vama, a imacete lepe sanse da uspete.

 

BIK

Imacete dosta obaveza koje ce se siriti i postajati vece iz dana u dan. Nije to za vas nista, jer cete opet imati vremena za svoju srecu. Imacete vreme i za predah i odmor, bas kao i vreme da dobro razmislite sta dalje.  Dok vam namecu svoje zelje drugi, bice mozda vreme da krenete za licnim.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete spremni da odgovorite na zahteve pred sobom. Jedan ce vas lav hteti u svojoj blizini. Osim sto ce vam nametati svoju ljubav, postace vam neocekivani povod za srecu.Necete ni biti svesni da cete se polako, ali sigurno, jako zaljubiti u njega.

 

RAK

U zadnje vreme vam je jako naklonjena jedna devica. U danima pred vama ona ce traziti povod da vam se izvine za nesto. Kako procenjujete, verovatno ce to biti za neka skorija desavanja.Neovisno od toga, i sami cete je osecati blize sebi, mada ste se bili mnogo udaljili od nje. Mozda je vreme da i vi i ona nadjete razlog i povod ponovne simpatije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Kako vas karte vide, slede vam velika desavanja koja ce vas izbaciti sa koloseka.Osim brojnih obaveza, vreme je da budete spremni  i da se druzite.Jedna vaga bi zelela vase drustvo, a vi biste se mogli smilovati na njeno srce. Pokazite joj i sta osecate i da vam je stalo do nje.

 

DEVICA

Vasa je ljubav na pomolu, a da joj ne vidite povod, niti se nadate bilo cemu.Od vas se ocekuje da budete spremni da odgovorite na osecanja jedne osobe.Ona ce vam ih otkriti ovih dana a vi cete je samo proslediti i gledati da  se nadjete u cudu.  Najvise ce vas  cuditi osecanja koja ce vas gusiti  za koja ste mislili da ih ne gajite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2