Naredni period donosi pravu ljubav:Cak dva znaka ce doziveti fatalni susret-ljubav na prvi pogled!

Naredni period donosi pravu ljubav:Cak dva znaka ce doziveti fatalni susret-ljubav na prvi pogled!

2023-06-08 0 By Admin

Ovaj horoskop donosi samo lepe vesti. Nakon tuge, razocarenja, nakon slomljenog srca, konacno ce ovim znacim u zivot usetati neko ko ce ih iskreno voleti.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, konacno, vreme za ljubav. Vi ste onaj znak koji sada misli da nikada nece imati srece. Nista nije onako kako bi ste zeleli i izvesno je da vam u ovom trenutku nije lako. No, polako.  Treba da imate na umu da cete vrlo brzo doziveti jedan poseban susret. Uci ce u vas zivot nekon ko ce vas voleti na nacin na koji vas niko nikada ranije nije voleo.

Moguce je da ce to biti ljubav na prvi pogled.  Vrlo je vazno da se prepustite. Da se ne plasite. To sto vam je neko vec jednom slomio srce ni u kom slucaju ne znaci da ce tako i ostati. To je ono sto moramo da kazemo. Svi mi nekada naidjemo na osobu koja je pogresna, ali imajte na umu da posle nje uvek dodje prava, pre ili kasnije. Osoba koja ce uci u vas zivot ce biti rodjena u znaku ovna ili strelca. Naravno, izvesno je da cete misliti da cete vi, kao vodeni znak, tesko da se slozite sa vatrenim pripadnicima zodijaka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naizgled, vi cete delovati kao nemoguca kombinacija, i izvesno je da ste dva sveta. No, necete moci ni da verujete koliko cete zapravo umeti da razumete jedno drugo. Koliko cete ici jedno uz drugo. Sve ono sto niste vi, jeste druga osoba, i sve ono sto ona nije-vi jeste. Vi ste toliko razliciti da cete tako razliciti savrseno da se slozite. I to je sve sto imamo za vas da kazemo kada je rec o ljubavi. Mislite o tome i uzivajte u svim lepim stvarima koje vam sada slede jer nema nimalo sumnje dam ce upravo tako i biti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2