Do kraja juna:Ovaj znak ce biti srecnik u ljubavi,a ovaj srecnik sa parama!

Do kraja juna:Ovaj znak ce biti srecnik u ljubavi,a ovaj srecnik sa parama!

2023-06-10 0 By Admin

Slede razna iznenadjenja do kraja juna,pa ce neko biti srecnik u ljubavi, a drugi srecnik u parama!

STRELAC

Da se ne lazemo, vama skoro da uvek sve ide onako kako zelite, ali cete do kraja juna biti srecnik u ljubavi…

Posao:

Sve ste sebi isplanirali i sve vam je onako kao zelite. Da ne bude zabune i da se drugi ne ljute, nista vam se nece desiti samo od sebe. Trudicete se vise nego iko,ali necete se ni zaliti.

Vase radne obaveze su vec poznate i pred vama su veliki radni zadaci. Vreme je da odgovorite na sve zahteve svojih pretpostavljenih.Mada vase kolege znaju da ste  izuzetno inteligentni, ipak nece ocekivati bas da tako briljirate.

Oni koji su vas potcenjivali, morace da pokunje svoje glave. Vazno je da cete opravdati svoje mogucnosti i sanse koje su vam ukazane.Opravdacete ukazano poverenje, a od vas ce zavisiti sta cete dalje i kako cete se postaviti prema onim ljubomorcima oko sebe.Samo nastavite i ne bojte se!

Ljubav

Vasa ljubav ce se menjati iz dana u dan, bas kaoi vase raspolozenje. Nosice vas polet radnog uspeha  i vreme je bilo da  se desi i ranije. Ipak necete biti tako srecni, ni toliko uspesni na emotivnom polju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Svi vasi tokovi na emotivnom polju ce da zavise i od vas i okolnosti pred kojima cete se naci. Vase srce ce zeleti  da stupi u kontakt sa jednom osobom koja ce vam zapasti za oko.Samo cete nastupiti pogresno u startu, pa ce ona sa  malom rezervom da vas  gleda.

Ako budete zeleli da se okrenete njoj kao buducem partneru, moracete joj reci.Morate joj reci da ste se zaljubili i da nemate nameru da imate samo avanturu. Pokazite da su vasa osecanja i dublja i snaznija od osecanja zanosa. Pruzite joj ruku i s rukom u ruci krenite u novu vezu.

I ne slutite da ste se sreli sa svojom srodnom dusom. I ona nije za avanture, no zeli iskreno postovanje  i cistu ljubav bez lazi i prevara.Pred vama je lepa veza koja ce postati vasa prava ljubav, iskrena i cista.I vi ste veliki srecnik u ljubavi, veci srecnik od svih znakova, do kraja juna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2