Ljubavne astro vesti:Nekome sledi period srece,a nekome ce srce puci na pola!

Ljubavne astro vesti:Nekome sledi period srece,a nekome ce srce puci na pola!

2023-06-10 0 By Admin

 VAGA

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da postoji neko ko je spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao. Vazno je da kazemo da treba toj osobi da date priliku. Cak i ako ste prema toj  osobi potpuno ravnodusni,bice dovoljno da joj dozvolite da bude u vasoj blizini. Ona ce znati kako da vam se priblizi,imajte to na umu.

 

 SKORPIJA

Astro vesti za vas su ovog puta povoljne. Mozemo da kazemo da vama uskoro nastupa savrsen period za emocije. Skorpije koje su u vezi bi mogle da shvate da su iskreno voljene i da je to ono pravo,a  kada je rec o pripadnicima vaseg znaka koje su sada slobodne znajte da je samo pitanje dana kada cete upoznati nekog ko ce vam zauvek promeniti zivot. Na bolje.

 

 STRELAC

Konacno cete i vi moci da shvatite ko je osoba za koju vredi da se borite. To je ono sto je vrlo bitno.  Ljubav je najlepsa emocija na svetu, i vi cete konacno da zaboravite na sve ostalo i posvetite se emocijama. Vasa odluka ce biti ispravna. Cinjenica je da ste mnogo patili zbog ljubavi ali sada se svemu tome blizi kraj.

 

 JARAC

Vi ne mozete da nadjete srecu zato sto ste fokusirani na proslost. Imajte na umu da tamo nema srece. Nista necete dobiti ako se vratite na stare staze, jer se vasa osoba nije promenila.  I da joj date jos jednu sansu, ona bi vas ponovo povredila, i opet bi ste bili prazni i razocarani.To morate da imate na umu. Volite sebe vise, to je  poruka koju sada imamo za vas.

 

 VODOLIJA

Vi ste znak za kojeg imamo najlepse astro vesti. Ukratko receno,  ocekujte neocekivano, jer vama nastupa period kada su cuda u vasem zivotu vise nego moguca.  Vodolije koje su sada u vezi ce mozda cak biti i zaprosene,ako je to ono sto zelite. No, moramo da dodamo da bi ste trebali da imate na umu da ce pripadnici ovog znaka koji su slobodni uskoro poceti romansu sa prijateljem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Sve ce doci na svoje,drage ribe. Istina je da vama sada nije lako. Mnogi od vas misle da  im nije ni sudjeno da nadju svoju srodnu dusu,ali samo polako. To ce se desiti mnogo ranije nego sto mozete i da zamislite. Imajte na umu da se najlepse stvari dese onda kada im se najmanje nadamo. Tako ce biti i u vasem slucaju!

Stranice: 1 2