Ljubavno tarot citanje za naredni period! Evo kome dolazi sreca!

Ljubavno tarot citanje za naredni period! Evo kome dolazi sreca!

2023-06-10 0 By Admin

Ljubavno tarot citanje u narednom periodu obecava mnogo lepih stvari…

OVAN

Citanje tarota vam vidi veliko iznenadjenje na emotivnom polju.Jedna ce vas devica jako obradovati svojim otvorenim nastupom.Nudice vam svoja osecanja i ljubav  sto joj se rodila u srcu.Nece kriti da se u vas zaljubila u momentu susreta, i za nju cete biti moguca nova ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Citanje tarota za vas ce da procita neke nove korake i vidi vam mir. Konacno cete biti mirni od jedne osobe, a to ste i zeleli.Nakon mnogo nesporazuma, vi ste se distancirali od nje, i ne zelite nikakakav kontakt.Okrecete se novom poglavlju jer vam se ukazuje nesto novo. Sate i sate provodite na telefonu pricajuci sa nekim.

 

BLIZANCI

Citanje tarota vam vidi da ste mozda i sebicni jer mislite samo na sebe. Od vas jedan rak ocekuje da mu posavetite i vreme i svoju paznju.Ako to ne budete ispunjavali, mozete se pozdraviti sa njim.Makar mu bilo i pretesko, nece vas moliti za mrve ljubavi.Predugo se zrtvovao za vas da bi pogazio ponos.

 

RAK

Citanje tarota vam vidi da ste na ivici nerava i da jedva cekate pogresan korak partnera. Odavno se ne osecate voljenim sa njegove strane.Kao da misli samo na sebe, tako je zanemario i vas, pa ste skoro doneli odluku sta cete dalje. Cekate prvi pogresan korak, da okoncate sve.

 

LAV

Tarot citanje vas  upozorava, ali i obecava vam mnogo.To znaci samo jedno,a to je da sve zavisi od  vas  i vasih koraka.  Konci su vec u vasim rukama i mogli biste da se radujete i cinite sve po svojoj volji. Nemojte da prokockate sansu koja vam se pruza, iskoristite je i mozete biti srecni.

 

DEVICA

Citanje tarota vam vidi neka resenja na pomolu. Ako ste imali nesporazum sa bivsim partnerom, sve ce da se sredi. Neka nova desavanja ce vam doneti nove nade i nove snove. Na pomolu jedna nova ljubav bez pritiska i predrasuda.Time cete resiti nesto sto vas je dugo mucilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2