U danima do 20.juna:Emotivni haos i lude ljubavi u najavi!

U danima do 20.juna:Emotivni haos i lude ljubavi u najavi!

2023-06-11 0 By Admin

Emotivni haos i lude ljubavi su na pomolu ovim znacima…

OVAN

Vec osecate emotivni haos  u dusi zbog jednog lika.Cak i da vam se nista ne bude desavalo ovih dana, imace sta da vas brine.Moracete da nadjete neke smernice koje vas upucuju  jednoj osobi.Moracete znati i sta hocete, i kakav odnos zelite da izgradite sa njom, umesto sto vam je haos u glavi.

 

BIK

Nece vas nista posebno nervirati i da budete imali povoda za nervozu.Vi ste se uljuskali u neki svoj svet iz kojeg tesko mozete u realan svet. Nekog ste upoznali i sanjarite o njemu, a sate provodite na telefonu.Zasto ne otkrijete sta vam je na srcu, i sta biste zeleli za dalje?

 

BLIZANCI

Mozda i ne slutite da slede dani ludih ljubavi, pa se mozda i vama desi neka slicna.Od vas se covek nada da cete pokazati dobru volju i mogucnost da otvorite dusu. Ako ne svima, ucinite to pred jednim rakom i recite mu sta vas muci. Ali mu iznesite i osecanja  koja su vam na srcu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

U glavi vam je roj misli, u dusi haos osecanja. Vase srce nikako da se izbori sa dolazecom ljubavi koju oseca prema jednom lavu. Zasto ne pokazete i sta zelite i sta osecate i tako vec jednom rascistite  svoja osecanja i emotivni haos  u kojem ste?

 

LAV

Srce vas vodi napred i vreme je da budete zadovoljni sto je tako.Osecate  da se zaljubljujete u jednu osobu, ali vas ta ljubav za sada koci. Vreme je da se pridruzite onome kom vas srce vuce. Zasto sami sebi zapetljavate situaciju i sami motate klupko i haos u svome srcu?

 

DEVICA

Nesto vas vodi napred i morate  pojasniti sebi sta je to. Da li je to ona praznicna letna promenada koja se budi u srcu? Mozda vam stoji na pomolu luda letnja ljubav koja ce vas poneti kao list na vetru.Nemojte sada da iskljucite takvu mogucnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2