Horoskop za narednih par dana:Evo kome zvezde poklanjaju divne trenutke!

Horoskop za narednih par dana:Evo kome zvezde poklanjaju divne trenutke!

2023-06-12 0 By Admin

Kako zvezde vide, nekima ce se raskrciti staze ovih dana, i savladace sve prepreke do voljenog bica…

OVAN

Zvezde  ce vas udostojiti samo malo paznje ovih dana.Ipak ce vasa radost biti jako velika. Niste svesni sta vas ceka, ali svakako ce da bude nesto vama u korist. Necete stici cak ni da se radujete, a sledice malo iznenadjenje u vidu jednog lika.Taj lik ce vas povesti dalje.

 

BIK

Od vas se ocekuje da ciite nesto  za dobrobit sebi. Taman ste se sredili i poceli da se  okrecete ka jednoj osobi.I sa njene cete strane osetiti da nije ravnodusna. Zasto da budete sami ako  vam se neko nudi da ostvarite emotivnu vezu?Mozete  i vi da se okrenete novoj vezi u kojoj cete se moci ostvariti kao ravnopravan i zaljubljen partner a da se niste nadali?

 

BLIZANCI

Zvezde ce vami sada biti naklonjene, jer cete konacno imati sve sanse. Na vama je da  ih koristite onako kako ste pozeleli, i nenadano  da sebi ucinite radost. Jedna osoba ce vam se naci na putu i vreme je da joj budete  na usluzi.Zaljubila se u vas i zato se tu i nasla, da vas opcini svojom lepotom i natera da se zaljubite u nju.Ona u vas vec jeste.

 

RAK

Ako mislite da cete i dalje da  cekate na jednog ovna, znajte da necete.  Onaj ko vam se svidja duze vreme, nikako da vam se prikloni. Vreme je da donesete veliku i definitivnu odluku  i tacno znate sta cete ciniti ovih dana. Vreme je da okrenete novi list i da svoje srce usmerite napred, u smeru  neke druge osobe.

 

LAV

Mozda ce ovi dani da budu pravi povod za neke vase nove korake. Neko vam se dopada, ali ste do sada patili za bivsom.Sada je pravo vreme da se usmerite u pravcu novih zelja i novih koraka.Vreme je da se radujete  i da otpocnete jedno novo poglavlje  zivota. Ne libite se da sami cinite svoje korake.

 

DEVICA

Imate pred sobom  sve sanse da budete miljenik zvezda. One ce vas pogledati i sve ce da vam ide kako je najbolje. Sve prepreke koje vode do voljenog bica bice raskrcene, i vase sanse su pred vama.Iskoristite sta vam bude pri ruci i cinite  sve za svoju srecu.Zvezde ce vas povesti voljenom bicu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2