Vaga i Skorpija-evo sta vam sledi u narednom periodu!

Vaga i Skorpija-evo sta vam sledi u narednom periodu!

2023-06-13 0 By Admin

 Drage nase vage i skorpije, ovo je horoskop za vasu blisku buducnost.

 

 VAGA

Vi ste znak koji ce u narednom periodu doziveti velike promene. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko je prosao mnogo toga. Uvek ste vazili za osobu koja je pokusavala da usreci sve one koje voli,a vama samima neka bude kako bude. To je bila vasa parola.

Ali, vi cete u narednom periodu zapravo shvatiti da postoji karma. Da postoji pravda zapravo u vasem zivotu. Moramo da kazemo da ce sreca uci zajedno sa ulaskom u vas zivot jednog lava. Vrlo je moguce da ce ta osoba biti znatno starija od vas. I da, to bi mogla da vam bude prepreka za srecu, no, svakako da bi to bila greska.

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih treba da se prepustite, da uzivate u svim onim lepim stvarima koje vam svakako slede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Najveca iznenadjenja ce uslediti za pripadnike vaseg znaka  koji su sada u vezi. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce vam voljena osoba na delu svoju ljubav dokazati i pokazati, i to je vrlo vazno.  Imajte na umu da ce neki pripadnici vaseg znaka mozda cak biti i zaproseni u narednom periodu. No, ovo je velika, zivotna odluka, pa u skladu sa tim, treba i da se ponasate. Jednostavno receno, ako volite iskreno-volite. Cuvajte to, borite se, krenite dalje, u novi zivot. Pocnite zajednicki zivot, jer je izvesno da vasa voljena osoba oseca iskrenu ljubav. Jer, nema nimalo sumnje da joj jeste iskreno stalo.

Ako ste prestali da volite, jedina vasa opcija je da kazete istinu. Da prosto to vise nije to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2