Strelac i Vodolija:Ova dva znaka ce sudbina zauvek spojiti i nagraditi srecom!

Strelac i Vodolija:Ova dva znaka ce sudbina zauvek spojiti i nagraditi srecom!

2023-06-16 0 By Admin

Svi su protiv veze ova dva znaka,  ali ce ih sudbina nagraditi srecom, za tpljenja i sve isplakane suze…

STRELAC:

Isplakane suze ce uskoro ostati iza vas jer ce vas voleti ona koju volite, iako su svi protiv vase ljubavi, iz ljubomore samo. I uprkos njima, sudbina ce biti na vasoj strani i ona ce vas nagraditi za sve ispalkane suze i spojiti vas zauvek.

Odavno ste  svesni svioh svojih koraka i celokupnog zivota koji vas je vodio, i prosto terao. Niste vi napred isli, ni lako,ni rado, kako to neki misle. Samo vi znate kako ste isli tesko, i sa koliko malo volje i jos manje snage. Isli ste i niste se dali onima koji vas nisu voleli, a da im nista niste skrivili.  Znate samo vi i vase isplakane suze.

Ako cete pravo, za sve je bila kriva prvo vasa lepota i sarm, pa onda sve ostalo sto je pripadalo vama. Dok su drugi kroz zivot gazili uz pomoc drugih, imajuci mnogo, vi ste morali sami. Niko vam nije bio vetar u ledja, a morao je neko da vam daje snagu. Umesto odredjene osobe, to je cinila vasa nada da cete se izboriti za jednu osobu koju volite iz dubine duse.

Mada ste previse  radili i borili se da ostvarite svoj plan, niste posustajali. Vasa istrajnost vam je pomogla da se okrenete  i idete napred.  Stvoriii ste nesto za sebe i stali ste na svoje noge, sami, trudom i radom. I ono  sto imate niko vam nije poklonio ,vec ste se  izborili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Hteli ste svoje mesto pod kapom nebeskom i ostvarili ste ga. Jedna osoba vas je vukla napred i sve ste cinili zbog nje. Mada je zele drugi, pripasce vama i srcem i dusom. Uskoro cete se vezati jedno za drugo, jer ce vas spojiti sudbina zauvek.Uprkos svemu, uprkos svim ljubomorcima, preprekama i zabranama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2