Subota,nedelja i ponedeljak: Sledi najveca ljubav ikada ovom znaku!

Subota,nedelja i ponedeljak: Sledi najveca ljubav ikada ovom znaku!

2023-06-16 0 By Admin

Najveca ljubav ikada do sada, desice se ovom znaku u naredna tri dana…

OVAN

Sreli ste jednog ovna i pomislili  ste da je to vasa najveca ljubav ikada. Kako samo srce zna da bude ludo od ljubavi i da se lako prevari.Iza vas su takva ubedjenja i slicne i prevare, a tek na pomolu jedna nova ljubav. Tek cete moci da ovih dana pocnete da sabirate nove utiske.Sada idite vrlo oprezno.

 

BIK

Vasa nova veza bi mogla da bude okosnica svih dosadasnjih. Osoba sa kojom ste stalno u verbalnoj vezi moze da vas preokrene. Vec pokazujete zainteresovanost, ali ako biste usli u vezu, moralo bi biti njenom inicijativom.Svidja vam se, ali cekate da se pokazu i njene stvarne emocije.Nadate se da postoje.

 

BLIZANCI

Nikako da se opustite i da uzivate, pa ste stalno pod nekom strepnjom.Imate osecaj da se sprema nesto lose po vas  i nikako da se oslobodite tog utiska.Previse ste umorni i to na vas deluje stresno. Mozda ce vam jedan lik moci da unese malo zivosti i raspolozenja. Na vama je da razmotrite i zasto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sve vase obaveze su  kao po satu, i nikako ne znate da se opustite.Idete preko svoje snage kako biste ih sve izvrsili. Niste nikada kasnili, pa vam je to kao neko pravilo. Pazite se ovih dana jer ce vas neko dekoncentrisati u svemu.Nekog cete sresti i to ce biti razlog vaseg  kasnjenja. Sledi najveca ljubav ikada!

 

LAV

Vasa znatizelja za jednim likom prelazi okvire, pa gledajte  da se snadjete.Nemojte da ispadnete suvise nametljivi, ali nemojte ni da odustajete lako.Ako ste ikada bili uporni da osvojite nekoga, to cete biti sada. Necete znati ni sta cinite, ni sta cete dalje preduzeti. Sve preduzmite sto je do vas i necete se pokajati.

 

DEVICA

Ako mozete da se malo osvrnete iza sebe, ne vi bilo lose za vas. Nekoga stalno pokusavate da eleminisete iz svoje blizine, jer je suvise uporan.Umesto sto vam to smeta, zapitajte se ovih dana, zasto on to cini? Bicete iznenadjeni  jacinom emocija koje su postojane duze vreme, a da  ih niste  uvazili. Ne izbegavajte priliku da budete voljeni,i da osetite da je to najveca ljubav ikada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2