Tvoja ljubavna astro prognoza:Ovna ceka nova ljubav, Bika pomirenje, Blizance ljubomora…

Tvoja ljubavna astro prognoza:Ovna ceka nova ljubav, Bika pomirenje, Blizance ljubomora…

2024-06-27 0 By Admin

 Naredni dani, i uopste naredni period, donosi jako zanimljiva desavanja kada je rec o ljubavi!

 

  OVAN

Ljubavna prognoza za vas je ovog puta povoljna. Moramo da kazemo da zapravo nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada bi ste mogli upoznati nekoga posebnog. Ako ste sada slobodni, sada je pravo vreme da vam se desi ljubav na prvi pogled. Prepustite se.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je vasa ljubavna prognoza za naredni period jako povoljna. Zapravo, moramo da kazemo da je doslo vreme da ljubav pobedi. Ako vam je stalo do nekoga, sada je pravo vreme da to kazete. Narocito u slucaju ako patite zbog proslosti, znajte da vam sada sledi pomirenje.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da vam je ljubomora veliki problem. To je ono sto je izvesno. Voljeni ste, volite, i uzivajte u svemu tome sto sledi. Nema razloga da sumnjate u osobu sa kojom ste. Vama ta ljubomora moze da unisti sve. Zato je vazno da naucite da cuvate ono sto imate.

 

 RAK

Vrlo je moguce da ce ljubavna astro prognoza promeniti u danima koji su pred nama. Dakle, vi ste znak kojeg cekaju velike odluke i velike promene. Moramo zapravo reci da je jasno da cete napokon upoznati nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan novi, lepsi smisao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Vi ste sada u fazi zivota kada cete shvatiti da ste pogresili. Da ste sami krivi, jer ste imali pravu ljubav, imali ste nekoga ko vas je voleo svim srcem, ali vam je bilo malo. Sada, tesko vam pada sto je ta osoba krenula dalje, ali ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili.

 

 DEVICA

Vama ce naredni period biti uspesan za ljubav. Moramo da kazemo da je doslo vreme da slusate glas svog srca. Postoji neko ko je stalno u vasoj blizini, a ko o vama mnogo misli. Ako nas pitate za savet, imajte na umu da samo treba toj osobi da kazete ono sto mislite i osecate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2