Zadnji dani ovog i pocetak novog meseca, obradovace srca ovih znakova!

Zadnji dani ovog i pocetak novog meseca, obradovace srca ovih znakova!

2023-06-28 0 By Admin

Desavanja ovih dana ce da vas promene, ali ce i necija druga srca biti srecna, kao i vase…

OVAN

Dani meseca pri kraju i oni sto donosi novi mesec bice uvod za nesto lepo.Pred vama je nesto cemu se ne nadate, a bice jako lepo. Desavanja sto slede donece nesto novo u vas zivot i obradovace vase srce. Bas kao  i srca vasih bliznjih, jer ste srecu i zasluzili, pa ce se radovati zbog vas, i vase srece.

 

BIK

Vreme je da razmislite o vremenu sto tece i mimo vas i protice. Ucinite nesto konkretno i tako se pokrenite iz mesta.To sto ste do sada propustali mnogo, vreme je da razmislite  i da vam to bude opomena. Okrenite se prvo obavezama, jer je potrebno da startujete i da stanete na svoje noge. Fali vam posao koji zelite, po mogucnosti, stalan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Spremni ste da se uvek snadjete, pa cete se snaci i u danima koji slede. Pred vama je  malo neobicna situacija i neke stvari necete moci da kontrolisete. Ipak cete se snaci na svoj nacin, a za to cete morati da zahvalite srecnoj okolnosti. Mada cete posumnjati da necete uspeti u jednom planu, na kraju cete imati cak i povoljne rezultate.

 

RAK

Zavolecete nekoga i vasa ce ljubav  da zablista u prvim danima dolazeceg meseca. Necete ni vi biti uskraceni za simpatije sa druge strane. I vama ce osecanja da budu uzvracena uskoro, pa zato gledajte na sve kao na svoju novu ljubav.A ona ce obradovati vasa napacena srca.Oboje ste ranije  bili nesrecni i povredjeni.

 

LAV

U danima sto slede moracete da se okrenete svojim obavezama.Pokusavate da napravite polugodisnji presek, ,i da znate na cemu ste.Ne brinite jer ste radili, pa cete biti zadovoljni.Jedino vam nece biti milo sto ce vam jedna osoba i dalje ostati daleka, ma koliko joj se nadali.

 

DEVICA

Mozda mislite da su dani pred vama za vas beznadezni. Ne smete biti tako pesimisticnih misljenja. Verujte da vam osmeh lepo stoji, pa smejte se, druzite, radujte! Pokazite bolje raspolozenje jer cete se naci u zanimljivom drustvu.Neko ce da primeti vas smeh i pomisli da vam se pridruzi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2