Dani pred vama donece velike nade i ostvarenje zelja samo ovom znaku!

Dani pred vama donece velike nade i ostvarenje zelja samo ovom znaku!

2023-06-30 0 By Admin

Vikend pred vama donece ostvarenje zelje samo ovome znaku…

OVAN

Dani koji slede donose mnogo toga.  Vreme je pred vama da se malo odmorite od brojnih obaveza. Imate nesto u planu i to cete  nastojati da ostvarite.Pred vama je ostvarenje zelje koju vec dugo nosite u srcu. Sta drugo reci osim da ste ovog vikenda pravi srecnik. Zasluzili ste da vam karma uzvrati dobrim za vasu dobrotu.

 

BIK

Mozda su ovi dani pogodan trenutak za sklapanje novih poslova.Neki su  vec na pomolu, pa gledajte da  otklonite  sve nejasnoce. Vreme je da svima oko sebe pokazete  svoju inteligenciju i da se radujete sto cete biti pohvaljeni. Tako ce vasa zelja da nadje svoje ostvarenje, a vase srce  da sretne nekoga zanimljovog.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nece vam ici sve od ruke, ali kao i uvek, snaci cete se nekako. Vase srce zeli da igra  na otvorene karte i jasno da zna na sta mozete racunati.Na odanost jedne osobe i zelju da ostane sa vama, i pomogne vam oko svega. Ljubav prema poslu ce zasluziti i pohvale i novcane nagrade.

 

RAK

Sve vam se desavaju nestvarne situacije i vreme je da neke  uvrstite u stvarna desavanja.Samo od vas se ocekuje da budete bjektivni i da prihvatite realnost.Konacno morate dati sve os sebe da se pomirite sa realnoscu, kakva god da je.Ako vas sada  nece sreca, htece vas kasnije.

 

LAV

Pokazite da se mozete radovati  bez obzira na sve.Ono sto se zbivalo ranije, bilo je i proslo, i sada je red da se okrenete napred. Moracete sve da gledate sa pozitivnije strane i da se vase srce raduje novim danima. Vreme je za jedan novi pocetak.

 

DEVICA

Ostvarenje vasih zelja nije tako blizu, ali to ne znaci da se ne mozete radovati.Ne smete prestati da se radujete danima koji su tako lepi, pa da u njima nadjete novi smisao. Mozda druzenje, novo poznastvo sa nekim, pa cak i nova ljubav.Nikad se ne zna odakle potice sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2