Kad tugu zameni sreca:Blago ovom zodijaku,kraj je njegovim suzama!

Kad tugu zameni sreca:Blago ovom zodijaku,kraj je njegovim suzama!

2023-07-09 0 By Admin

Nenadana sreca ce konacno pogledati neke znakove, posebno sledi jednom koji je dugo patio!

OVAN

Nenadana sreca nije blizu, ali joj se svakako nadate. Vama ce da se desavaju neke sitne radosti, ali nista posebno.Vazno je da budete spremni  da se i dalje nadate i da se ne zalite.Nece vam biti tako lose, mada biste bili spremni na neka sitna iznenadjenja bar.

 

BIK

Odavno ste sami i usamljeni, pa i kad ste u vezi, osecate da to nije to! Nije ono sto vi zelite u dubini svoje duse. Stalno sanjarite o velikoj i pravoj ljubavi, a niste spremni da menjate stvari na bolje. Nenadana sreca nece doci sama, jer morate poraditi na tome. Zato budite kovac svoje srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da se morate menjati, to je ocigledno, a  vi niste spremni za promene. Stalno razmisljate  unapred i to vas dodatno opterecuje. Ako se nadate da ce vas naci sreca, verujte da nece, sve dok budete  tako razmisljali.Morate poceti da mislite povoljno i pozitivno, a ne da se opterecujete sta ce biti i sta se moze desiti.

 

RAK

Vasa  proslost je bolna i stalno ste upleteni u desavanja vezana za nju.  Dugo su suze bile na vasem licu i vreme je da se to menja.Verujte da sledi vreme za srecu, i za dane kada cete uzivati u njoj. U vasem zivotu  uskoro stoji preokret i ceka vas nenadana sreca.Tugu ce zameniti sreca!

 

LAV

Vec ste imali za sobom  vezu koja vas nije ucinila srecnim.To je poznato svima oko vas, ali sebi nikako da priznate. Vreme je da okrenete novi list i da rascistite proslost u kojoj zivite. Ako okrenete novi list, ucinicete uslugu sebi, i stvoriti sansu za lepe promene. Ne krivite druge, sve je do vas i vasih koraka.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete napred i da se zna  da zelite da menjate sve.Ucinite neke promene odmah i necete zazaliti. Nesto ste vec odavno zeleli i hteli, ali niste smogli hrabrosti. Ne slutite da cete biti dovedeni u situaciju iz koje cete izaci povredjeni u dubini duse.I to ce biti povod da ucinite nesto sto ste trebali davno uciniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2