Sledi sedam najlepsih dana samo ovim znacima zodijaka:Zvezde imaju iznenadjenje!

Sledi sedam najlepsih dana samo ovim znacima zodijaka:Zvezde imaju iznenadjenje!

2023-07-10 0 By Admin

Sledi sedam najlepsih dana  u zivotima ovih znakova…

 

OVAN

Sedam dana zaredom niste imali nikada, a da su vam bili tako lepi.Cak smatrate da su to dani kakvi vama nisu sudjeni jer niste takve srece. Mozda na sve oko sebe gledate suvise tuzno i pesimisticno.Ne mora da vam se  desavaju neke posebne stvari da bi vam ti dani bili prelepi. Sami ih ucinite takvim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa situacija nije bas najbolja, ali se potrudite da se popravi kako god zelite.Ucinite bas sve da  se popravi, ako njome niste zadovoljni.Pred vama su novi susreti do kojih ce doci. Gledajte da se  okrenete njima i da medju njima nadjete osobu koju cete pozeleti  da bude u vasoj blizini.To bi bilo bolje nego da ste dobili sedam brojeva na  lutriji.

 

BLIZANCI

Mozete se zakleti da vas ceka sedam lepih dana, ali cete moci  tek da se uverite cekaju li vas zaista. Od vas se ocekuje da budete  spremni da  se trudite da se vase zelje i ispune. Vreme je da vam se desi nesto lepo, i mada se ne nadate, zaista vam se sprema sedam najlepsih dana u zadnje vreme.

 

RAK

Bice ovo lepih sedam dana za ljubav, pa imacete neke nove susrete.Gledajte da iskoristite sve sto je do vas, i da bar jedan od tih susreta bude vasa nova ljubav. Jedna osoba ce biti jako interesantna, pa mozda i vasa nova ljubav na pomolu.

 

LAV

Mozete vi da se okrenete na stranu, ali vam se jos zivi od iluzije. Umislili ste sebi da je ovo vasih pet minuta da iskoristite zadnju sansu.Zelite pomirenje  sa jednom osobom koju volite i ucinicete sve da vam se to  i ostvari. Nadate se da cete za sedam dana da uspete da izmolite za pomirenje sa onom do koje vam je stalo.

 

DEVICA

Pred vama je vreme koje biste morali da koristite, a ne da ga tracite na zaljenje.Zato ostavite sve po strani od onoga sto je bilo i sto se tice proslosti. Novih sedam dana mogu da vam donesu nesto najlepse, sto do sada niste imali. Vreme je da mislite na sutra.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2