Horoskop po ciganskim kartama do 20 jula:Slede svadje,raskidi,ali i pomirenja!

Horoskop po ciganskim kartama do 20 jula:Slede svadje,raskidi,ali i pomirenja!

2023-07-11 0 By Admin

Po ciganskim kartama slede razlicita raspolozenja zvana svadje,raskidi ali i pomirenje…

OVAN

Po ciganskim kartama vas ne ceka nesto posebno sto vec niste imali u skorije vreme.  Trudicete se da svadje ne budu ceste, ali i ako budu, da uvek budete spremni na pomirenje.  Spremni ste da cinite kompromise, cak i kada to partner ne zasluzuje. Vasa  tolerancija i strpljenje  su uvek najbolja osobenost koja vas krasi.

 

BIK

Po ciganskim kartama vama nece biti lako, ali cete morati ad se potrudite. Ne smete da budete  nespremni na neke lose situacije, pa cete morati biti na oprezu.Pazite da ne ucinite svoju situaciju gorom nego sto jeste.Nesto vam se zakomplikovalo, pa gledajte da  ne zakomplikujete svojim ishitrenim reakcijama.

 

BLIZANCI

Ni vi niste neko ko zna da zadrzi misljenje, pa reagujete momentalno. Upravo  takav jedan ishitren komentar ce da vam zagorca jednu neprijatnu situaciju. Ciganske karte kazu da cete  imati ceste svadje, ali da morate da ucinite sve da ih prevazidjete. Caki da budete u pravu, moracete da stisavate sebe da ne ulazite u nepotrebne  rasprave.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Po ciganskim kartama u drugoj dekadi ovog meseca bicete rasejani. Jedan bik ce svesno da doprinosi vasoj tuzi i seti, ne miseci kako je vama. Bice da je jako sebican i da je i njemu tesko,ali da  reaguje impulsaivno. Da be biste bili tuzni, malo se distancirajte.

 

LAV

Sudeci po ciganskim kartama, vama se sprema pomirenje.Neko ko je sa vama u svadji resice da vas prijatno iznenadi.Mozda ste oboje shvatili da ne vredi da i dalje vucete cutanje i da vam srca zele da govore. Pred vama pomirenje koje ce vas ponovo pribliziti jedno drugome.

 

DEVICA

Od vas se ceka da postanete deo drustva koje bi vas u svoje krugove.Po ciganskim kartama vi se svidjate jednoj osobi i to je nacin da joj budete blize.Verujte  da zeli poznastvo sa vama i da vas odavno voli. Vase srce nece moci odoleti  kada je upoznate, zaljubicete se i vi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2