Zvezde imaju tajni plan:Naredni letnji dani ovom znaku donose prosidbu ili vencanje!

Zvezde imaju tajni plan:Naredni letnji dani ovom znaku donose prosidbu ili vencanje!

2023-07-12 0 By Admin

Naredni letnji dani ovom znaku donose prosidbu ili  ovom znaku!  Zvezde su smislile tako!

OVAN

Zvezde su smislile svasta, pa ce valda i za vas nesto, bilo sta! Niste ni svesni sta vas ceka, ali bice tu nesto zanimljivo. Jedan susret za sada ispunice vasa ocekivanja i poceti da realizuje neke vase male zelje. Neko ce vam prirasti srcu.

 

BIK

Da vas zvezde gledaju do sada, to se ne biste slozili nikako. Ipak cete mozda od sada biti drugacijeg misljenja jer cete se radovati. Imacete veliki razlog da se radujete i da budete u zizi interesovanja kod jedne osobe.Za vas nije moguce da to budete bas onoj o kojoj sanjate da vam se nadje u blizini. Zvezde ce udesiti da bude moguce.

 

BLIZANCI

Iznenada ce se stvari poboljsati u vasem zivotu. Vreme je da budete spremni da se okrenete sreci koja ce vas pogledati. Ta sreca bi trebala biti u ocima jednog neznog raka koji vas voli. Budite spremni da odgovorite na zahteve njenoga srca da i vi pokazete da niste ravnodusni prema njemu.

 

RAK

Osecate neznu ljubav prema jednom blizancu i zelite da i on to i shvati, ali i prihvati. Iskreno govoreci, vi zelite da vam se to i pokaze, bar u narednim danima. Mada gaji nesto prema vama, ipak za sada gusi svoja osecanja i vesto ih krije. Vreme je da na iskrenu ljubav i odgovorite ljubavlju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Nikako da se  okrenete napred i da krenete dalje. Mozda je sada pravo vreme da razmislite o nekim novim koracima.Jos ako se i zvezde potrude da vam ukazu sansu, sve ce vam biti daleko lakse i lepse. Postavite sebi neke odredjene ciljeve.

 

DEVICA

Vec ste se namerili da istrajete u necemu i tu necete posustajati.Od vas se ceka da budete odlucni u svojim koracima koji ce vas iznenaditi. Jedna osoba ce da stane uz vas i da vam pokaze da vas zeli podrzati u svojim namerama. Da li je to ono sto ste i zeleli, oslonac kada vam je najteze!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2