Pred vama neverovatno lepa poslovna sansa:Finansijski horoskop do kraja meseca!

Pred vama neverovatno lepa poslovna sansa:Finansijski horoskop do kraja meseca!

2023-07-14 0 By Admin

Do kraja meseca slede neverovatno lepe poslovne sanse  ovim znacima…Da li ce biti onima finansijski slabim, videcete!

OVAN

Pred vama dani koje cete morati da zavrsavate ono sto ste i zapoceli. Niste ni morali bas toliko, ali ste sebi nametnuli vise obaveza. Sad vam ne preostaje nista drugo, nego da se potrudite da na vreme i pozavrsavate sve sto morate.Pred vama je idealna sansa da uspete  finansijski.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mesec se vec prepolovio, a vi niste na dobitku.Sada je sansa pred vama  i gledajte da je iskoristite. Verovali ili ne, pred vama je nesto cega cete morati da se zauzmete. Pitanje je na uspeh, pa sve ce zavisiti od vas.Pruza vam se neverovatno lepa poslovna sansa  i dok je imate, cinite nesto da poboljsate svoje finansijski status.

 

BLIZANCI

Vec ste imali velika ulaganja do sada, pa ste finansijski slabi. Nadate se iskreno da cete uspeti da nadoknadite ono sto ste ulozili. Ako ne, da ce vam se vratiti dupolom merom, bar se nadate da cete izvuci ono sto je ulozeno. Posto ste mnogo i ulozili, morate i raditi mnogo da opravdate sebe, ali i svoj ulog vratite na nulu.

 

RAK

Skoro da ste se primirili ovih dana bar sto se ulaganja tice. Vec ste se jako obradovali osobi koja vam zeli da ponudi posao na duze staze.Neki bi se radovali na vasem mestu, ali ne i vi, zbunjeni ste i neodlucni.Znate da sve ima svoju cenu i da ta sansa koja vam se pruza nije za vas. Ona podrazumeva daljinu, a sa njom i promenu radne sredine.Niste vi za to!

 

LAV

Vas finansijski status nije na nekom nivou, a opet trosite. Osecate emotivno razocarenje i zato se i ne trudite da razmisljate.  Vec ulazite u drugu polovinu meseca i nije lepo da  ostanete bez novcane rezerve. Budite razumni i realni, ne dajte sebi da trosite zato sto vas je neko razocarao.

 

DEVICA

Vi se mnogo oslanjate na svoga partnera, pa se nekako snalazite.Mada mnogo radite nemate bas toliko. Na vas se oslanja jedna bliska osoba i stalno joj pozajmljujete. Mnogo se vezala za vas, ali na vrlo mudar nacin. Vreme je da razmislite dobro da li vas voli, ili samo koristi vasu dobrotu i vas novcanik?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2