Ovaj zodijak ima najvece srce i najbolju dusu,i uvek pati zbog svoje dobrote!

Ovaj zodijak ima najvece srce i najbolju dusu,i uvek pati zbog svoje dobrote!

2023-07-15 0 By Admin

 Svi mi nekada patimo, i svi pre ili kasnije dozivimo slomljeno srce. No, ovaj zodijak, nazalost, cesto pati  mnogo vise nego sto je zasluzio…

 

Naravno da je rec o ovnu. U ovom znaku se inace radjaju ljudi koji imaju najbolju dusu. Umeju i znaju da vole, vaze za osobe koje disu za one do kojih im je stalo. Svaki ovan je poseban. Znak koji zna da zavoli, da usreci, znak koji ume da cuva tajne mnogo bolje nego bilo ko drugi na svetu. Ovan je jako hrabar. On prosto zna da je zivot tezak, i ume da voli iznad svega, i da sve cini za one do kojih mu je stalo. Ali, nazalost, pravda cesto nije na njegovoj strani. Dace sve sto ima za voljene ljude, ucinice i moguce i nemoguce ne bi li ih usrecio. No, nazalost, retko kada drugi cine za njega ono sto on cini za njih i to je velika  greska, i nesto zbog cega silno pati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo znak koji ima najbolju dusu i u skladu sa tim on mnogo prasta, mnogo trpi, mnogo tolerise. Niko ne ume i ne zna da da  toliko novih sansi kao sto je to slucaj sa ovnom. To je zato sto on nikada ne gubi veru u ljudsku dobrotu i sto nikada ne prestaje da veruje u to da svako na svetu zasluzuje drugu sansu. Kao sto misli i da svako na svetu moze da se promeni, ukoliko je to ono sto iskreno zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2