Zadnji dani jula ovnu donose novac, biku kajanje, a evo kome pomirenje sa bivsom!

Zadnji dani jula ovnu donose novac, biku kajanje, a evo kome pomirenje sa bivsom!

2023-07-20 0 By Admin

Zadnji dani jula donose i lepo i lose, pocev od novca do kajanja…

OVAN

Zadnji dani jula ce vam biti prelepi da bolji ne mogu biti.Nista vam se narocito nije desavalo, osim brojnih obaveza, ali cete se radovati.Sledi vam novac sa lepim bonusom za vase poslovne  poduhvate i neka idejna resenja na radnom mestu. Bicete pohvaljeni.

 

BIK

Vreme  koje ostaje iza vas donelo vam je bolna saznanja, ali i kajanje.Niste ni svesni da ste imali nesto lepo i da ste to i prokockali ne razmisljajuci. Kasno ste shvatili da  niste znali sta ste imali i da niste znali da cenite to.Zadnji dani meseca vam donose kajanje.

 

BLIZANCI

Ucinili ste mnogo toga i postigli ste lepe rezultate. Mada niste svesni nekih situacija, tek cete uskoro biti.Svojim radom i trudom  da ne izostajete za okolinom, hteli ste da sredite ono sto ne stima u vasem zivotu.Ma sta cinili i pokusavali, na neke stvari necete moci da uticete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ocajnicki pokusavate da nadjete opravdanje za neke vama bliske osobe. U pitanju je jedan bik koji vam je jako blizak, ali nikako da ga razumete. Pokusavate da budete blagi i takticni, ali cete imati losu situaciju za raspravu. Zadnji dani jula ce doneti situaciju u kojoj cete morati da se raspravljate  i preci ce u svadju.

 

LAV

Radili ste jako mnogo i postigli ste toliko da budete zadovoljni.Ne zalite se vi nasvoj rad i obaveze, vec na svoje emotivno polje. Vreme je da se i vama pocnu desavati neke lepse stvari, i manje dosadne od vasih uobicajenih obaveza.Sledi susret koji ce vas veseliti.

 

DEVICA

Pokusavate da se odrzite na nivou i da budete dalekouspesnijiod mnogih. Zadnji dani julace vamdoneti jedan lep uspeh koji ce vas uciniti poznatim. Ako se bavite nekom umetnoscu, vas dar ce da bude nagradjen.  Ako ste sami i slobodni, u ocima jedne osobe cete postati sve na svetu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2