Astro prognoze za sledecu sedmicu za sve znakove:Istina o tome sta vas ceka!

Astro prognoze za sledecu sedmicu za sve znakove:Istina o tome sta vas ceka!

2023-07-29 0 By Admin

  Jos jedna sedmica aprila je pred nama,ovog puta  dani kojima se zavrsava mesec april.

 

  OVAN

Za sedmicu koja je pred nama imamo samo jednu poruku kada ste vi u pitanju,a  to je da slusate glas svog srca. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce doci do toga da saznate da neko iz vase blizine prema vama gaji emocije koje nisu prijateljske.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete sedmicu koja je pred nama pamtiti po lepim stvarima. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je ostvario svoju veliku zelju. Slede vam dani za promene i za radost. Bice ovo velika radost za vas.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vi cete biti znak kojem sledi prilika da ostvari svoje zelje. No, ono sto je bitno da znate jeste da sada nije vreme za ponos.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Slede vam dani za promene.

Neko ste kome ce biti jasno ko je osoba iz vase blizine koja prema vama oseca vise od prijateljstva. Treba da joj date priliku.

 

 

LAV

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da su pred vama dani za ljubav. Vi ste znak kome moze da usledi ljubav na prvi pogled u danima koji su pred nama. Vazno je da ne odustajete od onog sto smatrate da vam  treba za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Naredna sedmica moze da donese velike promene ali i velike dileme. Na vama je hocete li dati jos jednu sansu nekome iz proslosti ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce u sedmici koja sledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2