Bik i Ribe:Avgust donosi velike promene,i ostvarenje zelja!

Bik i Ribe:Avgust donosi velike promene,i ostvarenje zelja!

2023-07-31 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u znaku bika ili ribe,ovo je vas horoskop za mesec avgust.

 

  BIK

Avgust ce biti mesec za promene. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se neke zelje ostvare i da neko dobije ono o cemu je mastao. Taj neko ste vi.

Ovo ce biti mesec kada ce karma da vas nagradi za vasu dobrotu i za vase veliko srce, jer nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili. Ceka vas mesec kada ce napokon da pobedi ljubav, a kada cete vi konacno shvatiti da i za vas postoji srodna dusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jako je vazno da kazemo da ce biti pripadnika vaseg znaka koji su u vezi koji ce cak biti i zaproseni. Na vama je da li ce do toga doci, jer vi imate stav i samo vi znate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

Nemojte odustajati od onog sto naumite jer su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja i dobiti ono do cega vam je zapravo stalo.

Ako ste sada fokusirani na polje karijere, imajte na umu da su sada pred vama dani za promene i da cete moci da napredujete i na ovom zivotnom polju.

Mnogo toga dolazi na svoje u danima koji su pred nama. Vi cete zaista uzivati u danima pred nama. I iako cete mnogo raditi, to ce vam svakako biti pametno i isplatice vam se.

Ovo ce biti mesec kada ce zvezde biti na vasoj strani i kada zaista sledi jedan zanimljiv period i sreca o kakvoj ste mastali. Nemojte to zaboraviti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2