Avgust ce ovim znacima doneti nesrecnu ljubav-zaljubice se u pogresnu osobu i posle patiti kao nikada!

Avgust ce ovim znacima doneti nesrecnu ljubav-zaljubice se u pogresnu osobu i posle patiti kao nikada!

2023-08-03 0 By Admin

  Vazno je da kazemo da ce doci do toga da ovi znaci dozivet ljubav koja ce im slomiti srce. Bice im jako tesko, jer ce naici na pogresnu osobu!

   VODOLIJA

Avgust ce vama doneti susret koji cete pamtiti do kraja svog zivota. Vi ste inace osoba koja ne veruje u ljubav na prvi pogled, ali vama ce se desiti. No, nazalost, ne ljubav koja je prava, vec ce prosto doci do toga da upoznate nekoga ko ce vas ocarati ali ko nece biti u stanju da vam ljubav uzvrati ljubavlju. Ne mozete bas nista uraditi kako bi ste ovo sprecili jer prosto nije do vas, i nije na vama. Avgust ce vas mnogo cemu nauciti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da cete zavoleti jace nego ikada,a onda i da cete patiti kao nikada do sada. Ne mozete nista uraditi kako bi ste to sprecili, ali nemojte ocekivati. To je, na neki nacin, cak i dobro za vas. Jer, posle te osobe koja ce biti pogresna, u vas ce zivot uci neko ko ce vas voleti na pravi nacin i ko ce biti spreman da vam bude podrska. Neko ko ce vam zapravo vratiti veru u ljubav i dokazati vam na delu da i za vas postoji srodna dusa.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani tokom kojih bi ste trebali da slusate svoj razum. Naravno, ako je to moguce. No, srce ce zavoleti,a srce je ono koje bira, priznali vi to ili ne.  Treba da imate na umu da je sve moguce ali da vam jedino ostaje da nadjete snagu da iz svega izadjete jaci. Da naucite lekciju i da hrabro krenete dalje. No, ljubav kao ljubav, vama sledi, no ne ona koju bi ste vi zeleli, jer vam emocije nece biti uzvracene!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2