Vaga i Skorpija:Treba da vam cestitamo,vi ste pravi kraljevi zodijaka!

Vaga i Skorpija:Treba da vam cestitamo,vi ste pravi kraljevi zodijaka!

2023-08-19 0 By Admin

Drage nase vage, drage skorpije, vreme je da i vama krene na bolje! Vi ste osobe za primer, puni ste ljubavi, i zasluzujete mnogo!

 

 VAGA

Cestitamo vam, jer ste vi uporni. Iako svi misle da ste neodlucni, da ne znate sta je ono sto zelite, istina je drugacija. Vi samo ne dopustate da vam neko namece svoju volju. Vi samo zelite da budete sigurni da cinite pravu stvar, pa vam iz tog razloga nekada treba vise vremena da donesete cak i najmanju odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, nema sumnje da ste vi osoba koja ima stav. Vi dobro znate da postoji karma, i u nju iskreno verujete. Iz tog razloga ne cinite nista drugima sto ne bi zeleli da se desi licno vama. Emocije su vam jako vazne. Imate veliku potrebu da volite, ali jos vecu da budete voljeni.

Ono sto je za svaki primer i zbog cega vam cestitamo, je vasa divna dusa. Vasa potreba da usrecite one do kojih vam je stalo, sto je zaista za svaku pohvalu. Moramo da kazemo da je izvesno da ste osoba koja dobro zna kada je vreme da odete od nekoga, a kada treba da se brotie svim silama.

Ljubav je smisao vaseg zivota ali nikada sebi ne dopustate da ostanete tamo gde vas ne cene i ne postuju, pa makar tu osobu voleli vise od svega na svetu.

Vi ste kraljevi zodijaka zato sto zelite da uvek idete na sve ili nista. No,  cak i onda kada vam se desi poraz, vi ne odustajete, vec idete ka svom cilju korak po korak. Naucite lekciju na tezi nacin, i borite se za neke nove momente!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2